Bir Aile Hikayesi Müjde (İrem Sak) kimdir?

Bir Aile Hikayesi Müjde karakterini canlandıran oyuncu İrem Sak kimdir?

Nurşah
09 Mart 2019 - 10:30
Yeni Bölüm

Bir Aile Hikayesi dizisinde Müjde Güneş karakterini canlandıran güzel oyuncu İrem Sak kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor...

19-03/05/bir-aile-hikayesi-mujde-kim-1551794386.jpg

Bir Aile Hikayesi Müjde kimdir?

Kendinden oldukça emin ve ayakları yere basan bir kadın olan Müjde, Mahur'un eşidir. Her zaman oldukça dürüst olan ve lafını esirgemeyen bu karakter İrem Sak tarafından canlandırılmaktadır. 

19-03/05/irem-sak-kimdir.jpg

İrem Sak kimdir?

9 Şubat 1986 doğumlu İrem Sak an itibarıyla 33 yaşındadır. İlköğretim, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamlamıştır. Tiyatro ile lise döneminde tanışan İrem Sak 2008 senesinde Beşiktaş Kültür Merkezi’nde Sizinkiler isimli oyunda sahne almıştır. Aynı sene Domino’s Pizza, Coffee Mate, Money Club, Teknosa, Allianz ve Garanti Bankası gibi kurum ve firmaların reklam yüzü olmuştur.

İlk dizi deneyimini ise Şen Yuva isimli dizi ile gerçekleştiren İrem Sak, Gülse Birsel'in sevilen televizyon dizisi Yalan Dünya'da canlandırdığı Tülay karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Başarılı oyuncu uzun süre BKM yapımı olan Güldür Güldür programında Sinem’i canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin