Bir Aile Hikayesi Şakir (Ali Seçkiner Alıcı) kimdir?

Bir Aile Hikayesi dizisinde Şakir karakterini canlandıran Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Dizileri ve hakkında merak edilenler...

Nurşah
30 Mart 2019 - 10:05
Yeni Bölüm

Bir Aile Hikayesi adlı dizide Şakir karakterini canlandırarak izleyicilerin yüreklerine dokunan oyuncu Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

19-03/22/bir-aile-hikayesi-sakir.jpg

Bir Aile Hikayesi Şakir kimdir?

Mahur'un babası olan Şakir, onu doğduğu ilk gün bırakmıştır. Hastaneye getirilen bebek ise, üçüzlerinden birini kaybeden Reyhan ve Cem tarafından evlat edinilmiştir. Doğumunun ertesi sabahı Reyhan ile karşılaşan Reyhan ise, Şakir ile görüşerek; bebeğin iyiliği için ondan uzak kalması gerektiğini açıklamıştır... Kaybettikleri oğullarının yerine koydukları çocuğa ilk olarak Bülent adını veren çift daha sonradan bu ismi Şakir'in eşine bestelediği Mahur Beste isimli şarkıdan esinlenerek Mahur olarak değiştirilmiştir.

19-03/22/ali-seckiner-kimdir-bir-aile-hikayesi.jpg

Ali Seçkiner Alıcı kimdir?

1965 yılında Kars'ta dünyaya gelen başarılı oyuncu an itibarıyla 54 yaşındadır. Ali Seçkiner Alıcı, Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü mezunudur ve 1989 senesine kadar müzik öğretmenliği yapmıştır. İlerleyen dönemlerde tiyatro oyunculuğunun yanı sıra müzikle de ilgilenen başarılı isim Şahsiyet, Yüz Yüze, Komşu Köyün Delisi ve Ferhunde Hanımlar adlı ilgi toplayan diziler ile izleyici karşısına çıkmıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin