Bir Aile Hikayesi'nin Cem'i Celil Nalçakan'ın kitabı çıktı!

Bir Aile Hikayesi dizisinde Cem karakterine hayat veren Celil Nalçakan'ın "Elveda diyorsun, eyvallah diyorum" adlı kitabı çıktı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
02 Nisan 2019 - 15:40
Magazin

Şimdilerde Foxlife'ta yayınlanan This is us adlı yabancı dizinin Türkiye uyarlaması olan Bir Aile Hikayesi dizisi, birkaç hafta önce Fox ekranlarında izleyici ile buluşmuştu. Dizide Songül Öden, Birkan Sokullu, Elçin Afacan ve Olgun Toker gibi oyuncularda birlikte rol alan ve Cem karakterini canlandıran Celil Nalçakan, kitap çıkardı. 

19-04/02/kti.png

Başarılı oyuncunun yalnızca "Çıktı!" notu ile paylaştığı "Elveda diyorsun, eyvallah diyorum" adlı kitabı çıktı. Takipçileri ve hayranları "Hayırlı olsun" dileklerini gönderirken, bazıları da kitapçıya gittiklerini ama bulamadıklarını söylüyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin