Arka Sokaklar 512. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali'ye ne olacak?

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 512. bölüm fragmanı yayınlandı. Ali'ye ne olacak? İşte yeni bölüm hakkında merak edilenler..

Merve Mutlu
02 Nisan 2019 - 15:47
Yeni Bölüm

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan’ın rol aldığı, Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan ve televizyon hayatının 13. yılında yine reyting listelerindeki yerini korumaya devam eden Arka Sokaklar dizisinin 512. bölüm fragmanı yayınlandı. Rıza babanın damadı olan ve Asaf'ın eline düşen Ali'ye ne olacağı ise merak konusu..

19-04/02/ali.png

Arka Sokaklar 512. bölümde neler olacak?

Arka Sokaklar dizisinin 5 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan 512. bölümünde: Asaf'ın kaçırdığı Ali ve Engin Müdür çok büyük bir zorluk yaşarken onları kurtarmak için tüm ekip seferber oluyor. saf, ekip ile pazarlık yapmak istiyor ve ekip arkadaşlarını kurtarmak adına Ali ve Engin'in tutuldukları yerin çevresinde konuşlanıyorlar. Yapılan operasyon sırasında Hakan, kurulan tuzak mayına basar. Onu kurtarmaya çalışan da yine Mesut olacaktır. 

19-04/02/rza.png

Rıza babaya düşman olan Asaf, Ali'nin onun damadı olmasından dolayı daha çok üstüne gidecek. Ali'yi Engin'i öldürmekle tehdit ederek gösterdiği kişiyi vurmasını söyleyecek. Rıza ise pazarlık yapmayacağını kesin bir dille ifade edecek ancak bu durum, kulak misafiri olan Pınar tarafından hoş karşılanmaz. Babasına, Ali ve Engin'i ateşe attığını söyleyerek tepki gösterir. 

Ali ve Engin müdürün herhangi bir terslik yaşanmadan kurtulup kurtulamayacağını ise Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde hep birlikte öğreneceğiz. 

Arka Sokaklar 512. bölüm fragmanı yayınlandı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin