Bir Aşk Hikayesi'nde beklenmedik gelişmeler!

Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut'la Ceylan arasındaki ipler iyice koptu...

resim yok
24 Temmuz 2013 - 09:55
Yeni Bölüm

Güney Kore dizisi 'Özür Dilerim, Seni Seviyorum'un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması olan Bir Aşk Hikayesi'nde heyecan dorukta!

 

İpler koptu!

 

Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut'la Ceylan arasındaki ipler iyice koptu...

Ceylan Tolga'yla evlenmeye karar verdi. Gönül ise büyük sırra ulaşmak üzere...

İşte Bir Aşk Hikayesi 16. bölümünde yaşanan olaylar...

FOX TV'de yayınlanan Bir Aşk Hikayesi dizisi heyecanın doruklara ulaştığı bir bölümle ekranlara geldi.

 

Neler yaşandı?

Bir Aşk Hikayesi'nde Hastalığını öğrenmemesi için Ceylan'a sırtını dönüp giden Korkut, onsuz geçen 15 günün ardından büyük acılar çekti. Ceylan'sa Korkut'u tamamen hayatından çıkarmaya karar verdi.

Ceylan, Tolga'nın babası sandığı Memduh'un otelinde garsonluk yapmaya başladı. Korkut ise Ceylan'sız yaşayamayacağını anladı.

 

Beklenmedik tepki

Ceylan'ın çalıştığı otele giden Korkut, Ceylan'ın büyük tepkisiyle karşılaştı. Ceylan, Korkut'a 'artık seni istemiyorum, sevmiyorum, unutacağım' dedi.

Gönül tuttuğu dedektifin Korkut'un Almanya'da cezaevinde yattığını ve dolandırıcı olduğunu söylemesiyle şaşkına döndü. Kafasından soru işaretleri olmaya başlamışken Umut'un da 'sen kötü bir annesin oğlunu bıraktın' demesi Gönül'ün şüphelenmesine sebep oldu.

Ceylan Eda'nın da etkisiyle Korkut'u kendinden uzaklaştırmak için Tolga'yla yakınlaşmaya başladı. Tolga ise Eda'nın önerisiyle Ceylan'a evlenme teklif etti.

 

Evlenme teklifinin ardından...

Olanları gören Korkut, Tolga'ya saldırdı. Ceylan'sa Korkut'a rağmen Tolga'nın evlenme teklifini kabul etti.

Olanlar karşısında çileden çıkan Korkut hemen oradan ayrıldı. Ceylan'sa gözyaşlarına boğularak 'Tolga'ya özür dilerim yapamayacağım' dedi ve yüzüğü çıkardı.
[reklam]
Korkut'un yanına giden Ceylan Eda'nın Korkut'u öptüğünü gördü. Eda'yla yüzleşen Ceylan, ona tokat attı. Korkut'sa otelden ayrılmak için odasına giderken büyük bir sürprizle karşılaştı.

Yaşadıklarından dolayı kafasında büyük soru işaretleri olan Gönül, Korkut'la konuşmak için oradaydı. Ve Gönül o soruyu sordu 'söyle bakalım Korkut Ali sen kimsin?'...

 

Yeni bölümde neler olacak?

 

Dizinin 30 Temmuz Salı günü yayınlanacak heyecan dolu yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Aşk Hikayesi'nde Ceylan'la Tolga nişanlanıyor. Bunu gazeteden öğrnen Korkut çılgına dönüyor. Emine'nin onu terk eden kocası Umut'un babası geri dönüyor... Korkut Gönül'ün sözleriyle gözyaşlarına boğuluyor.

İşte dizinin 17. bölüm fragmanı...

 

 

 

DİZİNİN KORKUT ALİ'Sİ HAKKINDA HİÇ DUYMADIKLARINIZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin