resim yok
20 Mart 2013 - 00:00

Fox TV, merakle beklenen dizinin ne zaman başlayacağını duyurdu.

 

İşte Fox'un duyurusu:

 

Kadere isyanla, aşka yakılan ağıtların arasına sıkışıp kalmış genç bir adam… Geç kalmışlıkların, keşkelerin, aşkı bulduğunda yitirmenin dokunaklı hikayesi…

Adı Korkut Ali... Almanya’da yurt dışına evlatlık verilen gençlerle yapılan bir televizyon programında kameralara gerçek ailesi hakkında olumlu konuşan tek gençtir o. Ta ki talihsiz bir olay sonucu ülkesine geri dönene dek...

Giderilemez anne hasretini yaşarken bir de aşk girecektir Korkut Ali’nin hikayesine. Benzerine masallarda bile az rastlanacak bir aşkın hikayesi 26 Mart Salı 19.30'da FOX’ta başlıyor!

 

 

Bir Aşk Hikayesi için yayınlanan 4 farklı fragmanı izlemek için tıklayın

 

Güney Kore dizisinden uyarlama

 

Bir Güney Kore dizisinden (I am sorry, I love you) Türk televizyonlarına uyarlanan Bir Aşk Hikayesi'nin başrollerinde Seçkin Özdemir, Damla Sönmez, Zuhal Olcay, Yamaç Telli ve Elçin Sangu gibi isimler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin