resim yok
20 Mart 2013 - 00:00

Bergüzar Korel, Tuba Büyüküstün'ün işini kaptı!

 

Tuba Büyüküstün’ün kabul etmediği Karadayı dizisindeki rolüyle kariyerinde yükselen Korel, şimdi de Büyüküstün’ün şampuan markasının yeni yüzü oldu

Önce rolünü aldı sonra da reklamı!

“Karadayı” dizisinde canlandırdığı hakime Feride karakteriyle oyunculuk kariyerindeki yükselişini sürdüren Bergüzar Korel, dev bir reklam anlaşması yaptı. Önceki yıl uzun ve güzel bacakları nedeniyle bir çorap firmasının reklam teklifini kabul eden Korel, bu kez uzun süredir Tuba Büyüküstün’ün yüzü olduğu ünlü bir şampuan markasıyla anlaşma yaptı.

1.8 milyon lira alacak

Geçen hafta yurtdışında anlaşma imzalayan Korel, 1 yıllık kampanya için 1 milyon dolar (1.8 milyon TL) ücret alacak. Büyüküstün’le yapılan ve henüz tamamlanmayan anlaşma biter bitmez Korel’le çekilecek reklam filmleri yayınlanacak. Korel’in marka tarafından tercih sebebi ise uzun ve gür saçlarının yanı sıra Halit Ergenç ile yaşadığı mutlu aile yaşamı ve oğlu Ali’yle medyaya da yansıyan örnek anne imajı.

 

 

Karadayı 24. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın

Korel’in Büyüküstün’ün reklamında oynadığı markanın yeni yüzü olması ilginç bir tesadüfü de beraberinde getirdi. Ay Yapım geçen yıl ‘Karadayı’ dizisinde hakime Feride rolü için ilk olarak Tuba Büyüküstün’e teklif götürmüştü. Ancak Büyüküstün, o dönem eşi Onur Saylak’la ikiz kızlarının ilk aylarını beraber geçirmek istediği için teklifi kabul etmemişti.

Ay Yapım da Eylem Canpolat ile Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı Karadayı’daki başrolü Korel’e teklif etmiş ve taraflar şartlarda anlaşıp el sıkışmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin