resim yok
07 Nisan 2012 - 00:00

 

Yeni yıl itibariyle kadrosu güçlü dizileri seyirciyle buluşturan Star TV, Türk sinemasının efsane oyuncularından Müjde Ar’ın başrolünü oynadığı “Bir Bu Eksikti” isimli sit - com’u ekrana getirmeye hazırlanıyordu.
Ancak peş peşe yaşanan aksilikler yüzünden dizi şimdilik iptal edildi. Yapımcılığını Limon Yapım’ın patronu Hayri Aslan’ın üstlendiği dizide, Türk tiyatrosunun usta ismi Ayten Gökçer, Müjde Ar’ın annesini oynuyordu. Senaryo konusunda çok hassas olduğu bilinen Müjde Ar, yazılan metinler içine sinmeyince son olarak ünlü yönetmen Barış Pirhasan ile anlaşıldı.
Dizinin kadrosuna da son dönemin öne çıkan yıldızlarından Dolunay Soysert ile Ezgi Mola da katıldı. Çekimlere birkaç hafta önce başlandı. Ancak işler yolunda gitmedi. Dizi için hazırlanan dekorlar çekimlerde zorluk çıkarınca hazırlanan mekanın giriş çıkışları değiştirildi. 
Stüdyonun tavanının alçak olması da kameranın yükselerek çektiği sahnelerde sıkıntıya neden oldu. Ezgi Mola’nın aynı dönemde Uğur Yücel’le film çekimlerinin olması nedeniyle de diziye bir hafta ara verildi.
Ayten Gökçer sağlık sorunlarına rağmen işleri aksatmadı. Ancak Dolunay Soysert ile Ezgi Mola çalışma şartlarına tepki gösterip diziden ayrılma kararı aldı. Müjde Ar’ın da projenin bir türlü oturmamasından dolayı rahatsız olduğu biliniyordu. Sonunda “Bir Bu Eksikti”nin çekimlerinin iptal edilmesine karar verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin