"Bir Cumhuriyet Şarkısı"ndan Bensu Soral ve Emre Karayel'li ilk kareler paylaşıldı!

Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Okan Yalabık'ın yanı sıra Emre Karayel ve Bensu Soral’ın başrolünde yer aldığı 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' film setinden kareler gelmeye devam ediyor. Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın konusu ne? Bir Cumhuriyet Şarkısı oyuncuları kimler? Bir Cumhuriyet Şarkısı ne zaman vizyona girecek? Bir Cumhuriyet Şarkısı hangi dönem?

Berfin Sengil
23 Nisan 2024 - 10:21
Kültür Sanat

BKM’nin yapımcılığında ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğinde, BKM yazı ekibinin kaleme aldığı Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin çekimlerine dahil olan Bensu Soral ve Emre Karayel’in ilk kareleri yayınlandı.

Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel ve Bensu Soral ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Cumhuriyet Şarkısı filminin çekimleri devam ediyor.

1930’lu yıllar Türkiye’sini ve genç Cumhuriyeti anlatan, güçlü kadrosu ve merakla beklenen hikayesi ile Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin 29 Ekim’de vizyona girmesi planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin