Bir Derdim Var 5. Bölümde Ömer, Nilüfer'den bir şans istedi! Finalde neler olacak?

Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi Bir Derdim Var 5. bölümüyle ekrana geldi. Peki Bir Derdim Var 5. bölümde neler oldu? Bir Derdim Var 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Derdim Var 6. bölümde neler olacak? Bir Derdim Var dizisi uyarlama mı? Bir Derdim Var dizisinin konusu ne? Bir Derdim Var reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
08 Aralık 2023 - 09:30
Kültür Sanat

Birce Akalay ve Mert Fırat’ı başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam yayınlanan beşinci bölümü parçalanmış ailelerde çocukların yaşadığı krizlere dikkat çekerek çözümün adresinin aile içi çatışmaların giderilmesi olduğunun altını çizdi.

BİR DERDİM VAR 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin beşinci bölümü, Doğa isimli bir kız çocuğunun evindeki odasında psikotik bir atak geçirmesi ile başladı. Doğa’nın yardımına Doktor Nilüfer ve ekip arkadaşları koştu. Doğa’nın çatışmalı bir şekilde boşanmış annesi ile babasının arasında kaldığını ve bu bölünmüşlüğün onu çok mutsuz ettiğini tespit ettiler. Meral ve Kutay, Doktor Nilüfer’in müdahalesi ve yönlendirmesi ile Doğa’nın iyiliği için bencilliklerini bir kenara bırakıp çocuklarına birlikte koşulsuz sevgi göstermeleri gerektiğini anladı.

Diğer yandan bir önceki bölümünün sonunda Nilüfer’in mahkemede Kuzey’i klinikte tutmaya devam edeceğini açıklaması sonrasında öfke krizine kapılan Kuzey, önüne gelen herkese Nilüfer’in bir şizofren olduğunu söylemeye başladı. Nilüfer, Kuzey’i babasından korumak için tüm kariyerini ve hayatını riske atarken, geçmişinde yatan büyük sırrı ortaya çıkmak üzereydi.

“İnsanlar anne baba olmayı seçebiliyorlar ama çocuklar anne babalarını seçemiyorlar.”

Son bölümün ardından yayınlanan final bölümü tanıtımında Kuzey’in hastaneden taburcu olmasını engelleyemeyen Nilüfer’i, Savcı Ömer teselli etmektedir. Kuzey’in hastaneden çıkışı, başta Özge olmak üzere klinikteki diğer gençleri de sarsmıştır. Bir önceki bölümde Psikolog İpek’i darp eden nişanlısı Volkan ise bu sefer de hastane bahçesinde Doktor Yusuf’a saldırır.

AyNA Yapım imzalı, Bir Derdim Var final bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin