Bir Derdim Var'ın yeni bölümünde Doktor Nilüfer ve Savcı Ömer arasında neler oluyor?

Bir Derdim Var yine gündem yaratacak bir bölüm ile ekrana geliyor.. Peki Bir Derdim Var 2. bölümde neler oldu? Bir Derdim Var 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Derdim Var 3. bölümde neler olacak? Bir Derdim Var dizisi uyarlama mı? Bir Derdim Var dizisinin konusu ne? Bir Derdim Var reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
20 Kasım 2023 - 11:35
Kültür Sanat

İlk bölümünden itibaren gerek ele aldığı konular gerekse karakter hikayeleri ile izleyicinin dikkatini çeken dizi Bir Derdim Var yine gündem yaratacak bir bölüm ile ekrana geliyor.

23-11/20/bdv-11.jpg

Dizinin yayınlanacak üçüncü bölümünde seyirciler 12 yaşındaki bir çocuğun dürtüsel bozukluğunun sebeplerini izlerken aynı zamanda Doktor Nilüfer ile Savcı Ömer arasında yaşananlara da tanıklık edecek. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtım seyri yüksek bir bölümün sinyallerini veriyor.

23-11/20/bdv-7.jpg

Bir Derdim Var yeni bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin