Bir dizi aşkı daha gerçeğe dönüştü!

Sevilen oyuncuların dizi aşkı, gerçek hayata da taşındı.

resim yok
22 Ekim 2013 - 11:14
Magazin

Magazin dünyasından bomba bir haber!

 

DİZİ AŞKI GERÇEĞE...

Sevilen oyuncuların dizi aşkı, gerçek hayata da taşındı.

 

BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Bir dönem 'Karadağlar' dizisinde oynayan Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil'den sonra Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül aşkı magazin dünyasına bomba gibi düştü.

 

SÜRPRİZ AŞK

Fox TV ekranlarında Cumartesi günleri yayınlanan 'Fatih Harbiye' dizisinin iki oyuncusu arasında bir süre önce sürpriz bir aşk filizlendi.

 

KEYİF ALIYORLAR

Sette karşılıklı oynayan Doğulu ve Atagül çifti, set dışında da birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alıyor.

 

MUTLULAR

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin yakınları, ikilinin arasında başlayan bu ilişkiden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiriyor.

 

FATİH HARBİYE

Geleneksellikle modernlik arasına sıkışmış Fatihli genç bir kız, Neriman’ın ilginç hayat hikâyesi...

Bir yanda Neriman’ın Fatih’te birlikte büyüdüğü, çocukluk aşkı Şinasi… Diğer yanda modern İstanbul’un varlıklı üst sınıfından yakışıklı Macit…

Çok farklı kültür ve değerler arasında bocalayan, duygusal gelgitler yaşayan genç bir kız, Neriman…

Fatih Harbiye ‘aşk ile sevgi’nin çıkmazlarıyla izleyiciyi karşı karşıya bırakıyor. Hayatı ve aşkı, tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği Peyami Safa’nın ölümsüz eserinden Fatih Harbiye, Cumartesi akşamları FOX’ta!

 

YENİ BÖLÜM

Dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte bu hafta dizide yaşanacaklara dair kısa bir bakış:[reklam]

Neriman'a gelen telefon ile Şinasi yeniden yıkılır. Aralarını düzeltmek için çaba gösteren ama bir türlü dengeyi kuramayan Şinasi ve Neriman için yeni bir karmaşa durumu söz konusudur.

 

Saplantılı aşkı yüzünden sarsıcı günler geçiren Pelin, kendisi başta olmak üzere Macit’i de iyice bunaltmıştır. Yaşadığı bunalım sebebi ile Pelin’in beklenmedik kararı, herkesi şok edecektir.

 

Şahika, bencilce düşünceleri ve kendi başına aldığı kararlar yüzünden zor durumda kalsa da bir yolunu bulup olayları lehine çevirmeyi başarır. Şahika, entrikalar peşinde koşarken, hiçbir şeyin farkında olmayan Neriman, kendisinin Şahika tarafından nasıl bir oyuna alet edildiğini öğrenebilecek mi?

 

Sürprizlerle dolu Şahika’nın maceraları gün yüzüne çıkmak üzeredir.

 

 

KADİR DOĞULU'NUN AŞKLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin