Ebru Şallı boşandıktan sonra ilk kez konuştu!

Harun Tan ile geçtiğimiz aylarda boşanan Ebru Şallı, Cosmopolitan dergisine konuştu: ''Harun'la ilişkimiz zamanla yoruldu. Ev yaşamı, çocuklar derken; kendimi bu ailede yalnız hissettim. Her şeyin özeti bu.''

resim yok
22 Ekim 2013 - 11:01
Röportaj

Harun Tan ile geçtiğimiz aylarda boşanan Ebru Şallı, Cosmopolitan dergisine konuştu: ''Harun'la ilişkimiz zamanla yoruldu. Ev yaşamı, çocuklar derken; kendimi bu ailede yalnız hissettim. Her şeyin özeti bu.''

Güzelliği, spor merakı ve özel yaşamıyla her zaman gündemde olan Ebru Şallı, eşi Harun Tan ile boşanmasının ardından ilk kez konuştu.

 

Ulus'taki United Lotus Spor Kompleksi'nde soruları yanıtlayan Şallı, hakkında merak edilenleri anlattı...


Bir gününüzün ne kadarını spora ayırıyorsunuz?


Televizyon programım olduğunda haftada beş gün canlı yayında pilates yapıyordum. Şimdi de dört gün spor yapıyorum. Pilates; benim için yemek yemek, su içmek gibi.

 

EKRANA DÖNECEĞİM

Sizce spor, günün hangi saatlerinde yapılmalı?


Ben sabah saatlerinde yapmayı tercih ediyorum. Sabahki pilates seansım sayesinde, gün içinde çok enerjik ve güçlü oluyorum. Akşam yapanlar da var tabii. Özellikle çalışanlar, akşamları evde pilates DVD'lerimden yararlandıklarını söylüyor.


Yeni bir televizyon programı yapmayı planlıyor musunuz?


Evet, izleyicilerin karşısına yeniden çıkacağım. Henüz hangi kanalda olacağı netleşmedi. Canlı yayında pilates yapmayı çok seviyorum. Yakın zamanda, ilk pilates kitabım piyasaya çıkacak. Esneme egzersizleri içeren bir DVD de hazırlıyorum.


Sporla iç içe biri olarak kendi spor salonunuzu açmayı düşünüyor musunuz?


Bugüne kadar bu konuyla ilgili çok teklif aldım. Ancak tipik bir Oğlak burcu olarak disiplinliyimdir ve her zaman işimin başında durmak isterim. Şu an maalesef öyle bir vaktim yok. İleride belki pilates akademisi gibi bir yer açabilirim.


Bu yoğun tempoda kendinizi nasıl şımartıyorsunuz?


İş hayatım, iki çocuk, evin idaresi derken vakit kalmıyor; çok yoğunum. Pilates yaparken çok rahatlıyorum. Bir de masaj yaptırmaktan çok keyif alıyorum. Evde yalnızken kitap okurum.


Gelelim en merak edilen konuya... Harun Tan ile evliliğiniz ne oldu da bitti?


Bu zamana kadar Harun da, ben de hiçbir yere konuşmadık. Aramızda bir kırgınlık da yok; hâlâ çok iyi dostuz. Sonuçta iki oğlumuz var. Son bir yıldır ilişkimizi toparlayabilmek için uğraşıyorduk. Ortada kavga, gürültü olmadığı için herkes ayrılık haberini duyunca çok şaşırdı. Zamanla ilişkimiz yoruldu, fikir ayrılıkları oluşmaya başladı. Ev yaşamı, çocuklar derken bu ailede kendimi yalnız hissettim. Bu, anlatmak istediklerimi özetliyor.[reklam]

SAĞLAM VE GÜÇLÜ BİRİYİM

Adınız başka isimlerle de anılıyor; siz bu haberler karşısında ne hissediyorsunuz?


Bu tabii ki çok rahatsız edici bir durum. Sonuçta ben bir anneyim, bir kariyerim ve sorumluluklarım var. 13-14 yıldır bu ilişkinin içinde olduğum için bu tarz haberleri unutmuştum. Hamileliklerimde de yaşadım bunu. Allah'a şükür iki sağlıklı çocuk dünyaya getirdim. Çok sağlam ve güçlü biriyim. Biliyorum, bir süre daha böyle şeyler yazılacak ve bitecek. Kendimi böyle telkin ediyorum.


Çocuklarınız Beren ve Pars bu durumdan etkilendi mi?


Pars, daha çok küçük olduğu için pek farkında değil. Beren ise bir aylığına Barcelona'ya gitti geldi. O arada öğrendi ve sonra tekrar gitti. Şu anda kabullenme safhasında. Çocuklarla vakit geçirmeye özen gösteriyorum. Her şey daha güzel olacak.

 

ÇOCUKLAR ŞİMDİLİK BABALARINDA

Eski eşinizle yeniden birlikte olacağınız da iddia ediliyor. Bu konuda ne söyleyeceksiniz?


Öyle bir durum söz konusu değil. Ayrı bir ev tuttum ama evde çocuklarla ilgili bölüm henüz hazır değil. Araya yaz girdi ve Beren'in yanına Barcelona'ya gittim. Bu yüzden ev hazırlanamadı. Çocuklar babalarında kalıyor, tabii haliyle ben de sürekli oradayım. Düzenimizi oturttuktan sonra çocuklar hem bende, hem babalarında kalacak.

Beren'in velayetinin eşinize verilmesi de çok konuşuldu...


Beren, yazları iki ay tenis dolayısıyla yurt dışında yaşıyor. Bu konularla da Harun ilgileniyor. Babası her şeyi organize ettiği için böyle bir karar aldık. Yoksa velayetinin bende ya da Harun'da olması fark etmez. İki evde de kalabilirler. Genelde herkes kavgayla ayrıldığı için bizimki tuhaf geliyor.

 

 

ÜNLÜLERİN YENİ KAZANÇ KAPISI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin