Başak Sayan ekranlara geri dönüyor!

Başak Sayan'ın yeni dizisi...

resim yok
21 Ekim 2013 - 16:55
Magazin

Altındağlı dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. İşte detaylar:

 

Kasım ayında başlayacak yeni dizide Hande Ataizi, Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'la kamera karşısına geçecek olan Başak Sayan, rolü için imajını da değiştirdi.

 

KİMİ CANLANDIRACAK?

Yıllardır siyah kullandığı saçlarının rengini açtıran oyuncu, dizide iki çocuklu bir ev kadınını oynayacak.

 

BERK ATAN DA ALTINDAĞLI DİZİSİNDE

Her Şey Yolunda Merkez dizisiyle ekrana 'Merhaba' diyen 2012 Best Model of Turkey birincisi Berk Atan, yeni bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Atan, Şafak Sezer ve Hande Ataizi’nin başrollerini paylaştığı “The Sopranos”un yerli versiyonunda Sezer’in kuzenini canlandıracak. Dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak.

 

ALTINDAĞLI DİZİSİ

Ünlü Amerikan dizisi “The Sopranos”un yerli versiyonu çekiliyor. Şafak Sezer ve Hande Ataizi’nin başrolleri paylaşacağı dizide Aydemir Akbaş da rol alacak.

Yılların oyuncusu Aydemir Akbaş, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı City’s’de elinde tespihiyle senaryo okurken görüntülendi.

 

Amerikan dizisi “The Sopranos”un yerli versiyonunda rol alacağını açıklayan usta oyuncu, çekimlere kasım ayında başlayacaklarını söyledi: “O meşhur ‘Sopranos’ dizisi Türkiye’ye uyarlanıyor. Şafak Sezer ve Hande Ataizi’yle birlikte oynayacağız. Çekimlere kasımda başlayacağız. Şafak keratasıyla ‘Kolpaçino’ filminden sonra dizide de buluştuk.”[reklam]

MAFYA DİZİSİ

The Sopranos, 1999-2007 yılları arasında Amerikan HBO televizyonunda yayınlanmıştı. İtalyan kökenli bir mafya ailesinin patronu Tony Soprano’nun meslek, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasında denge kurma mücadelesini anlatan dizi, 21 Emmy ve 5 Altın Küre kazandı.

 

Tony Soprano’yu oynayan ünlü aktör James Gandolfini, geçen haziran ayında Roma'da kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Mafya babası Tony Soprano’yu dizide Şafak Sezer oynayacak. Aydemir Akbaş, gittiği her yerde senaryoyu okuyor.

 

 

DİZİ BİTTİ TATİLE GİTTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin