Bir dizi daha ekran macerasını noktalıyor!

Bir dizi daha veda ediyor...

resim yok
13 Kasım 2013 - 11:01
İptal - Onay

Bir dizi daha ekran macerasının sonuna geldi.

Fox TV’de yayınlanan dizi ekrana veda ediyor.

 

Detaylar şöyle:

 

İŞTE O DİZİ

Başrollerinde Cem Davran, Defne Samyeli, Mesut Yar, Melis Tüzüngüç, Çağrı Çıtanak, Bengi İdil Uras gibi oyuncuların yer aldığı ‘Babam Sınıfta Kaldı’ dizisi ekrana veda ediyor.

 

GANİ MÜJDE DUYURDU

Açıklamasında dizinin yayın günü ve saatiyle ilgili yaşanan sorunlara vurgu yapan Gani Müjde "diziyi bitirdik" dedi.

 

TWITTER'DAN

Ünlü yapımcı ve senarist Gani Müjde Twitter'dan yaptığı açıklama ile Fox'ta yayınlanan Babam Sınıfta Kaldı adlı diziyi bitirdiklerini duyurdu.

 

GEÇ SAATTE YAYINLANMASINDAN ŞİKAYET ETTİ

Açıklamasında dizinin yayın günü ve saatiyle ilgili yaşanan sorunlara vurgu yapan Gani Müjde;

 

İŞTE O AÇIKLAMA

"Cumartesi ve Pazar günleri 19-20 saatleri arasına girmesi için sipariş edilen dizimiz Babam Sınıfta Kaldı'yı o saatler verilemeyince bitirdik.

Yaz boyunca 1 ve 2 sıralamasının altına inmeyen dizimiz sezon başlayınca önce 23:00 lü saatlere alınmış sonra da ikiye bölünmüştü.[reklam]

Kanalımızın tüm uğraşlarına rağmen hedef kitlemizin uyuduğu saatlerde yayınlanan dizimizi daha fazla süründürmeden bitirdik.

Yaz boyunca bizi zirvede tutan tüm seyircilerimize ve destekleri için kanalımıza teşekkürler."

 

DİZİ HAKKINDA

Liseyi yeni bitiren Yağmur kazandığı üniversite sayesinde özgürlüğe adım attığını sandığı anda, aftan yararlanan babası ile birlikte okuyacağını öğrenir ve bütün hayalleri suya düşer. Oysa babası Erman için durum farklıdır.

Erman hem üniversite tahsilini tamamlayacak hem de kızına yakından göz kulak olacağı için bir taşla iki kuş vuracaktır. Yağmur'u üniversitede bekleyen güzel ama zor zamanların yanı sıra babası Erman için de zorlu bir süreç başlayacaktır.

Zira Yağmur'un annesi ile evlenmeden yıllar önce terk ettiği sözlüsü Çiğdem aynı okulda Dekan olmuştur.

 

 

MESUT YAR OYUNCULUK DENEYİMİNİ ANLATTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin