resim yok
06 Şubat 2014 - 16:23
İptal - Onay

Ekranlardaki yaprak dökümü sürüyor!

 

Yepyeni diziler görücüye çıkmayı sürdürürken, bir yandan da reytinglerde umduğunu bulamayan yapımlar yayından kaldırılıyor.

 

Bu dizilere bir yenisi daha eklendi.

 

İşte detaylar:

 

Artık umutları kalmadı!

 

FİNAL KARARI

Başrollerini Gizem Karaca, Berk Oktay ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı 'Benim Hala Umudum Var' final kararı aldı.

 

Gold Film imzalı Benim Hala Umudum Var geçtiğimiz ay Star'dan FOX'a transfer olmuştu.

 

BEKLENENİ VEREMEDİ

Yeni kanalında bekleneni veremeyen dizi final yapma kararı aldı.

 

TWITTER'DAN DUYURU

Haberi dizinin yapım şirketi Gold Film, resmi Twitter sayfasından duyurdu:

 

İŞTE O AÇIKLAMA!

''Benim Hala Umudum Var' dizisi 33. bölüm itibarıyla final yapacaktır.

Bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen tüm izleyicilerimize, tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.''[reklam]

DİZİNİN HİKAYESİ

Umut, İstanbul'un kendine ancak yeten, gösterişsiz semtlerinden birinde, annesi, kız kardeşi, üvey babası ve üvey babasının 3 yetişkin çocuğuyla birlikte yaşayan, 23 yaşlarında bir kızdır. Umut, üvey kardeşleriyle birlikte büyümenin tüm sıkıntılarını çocukluğu boyunca yaşamış, hala da yaşamaktadır.

 

Ozan 25 yaşlarında dışa dönük, neşeli, enerjik, çekici bir genç adamdır. Çıraklık için hayli geçkin yaşına rağmen kuaförlükte ısrar etmesi, çalışanların kafasında soru işareti uyandırsa da, Ozan bir kaç işe girip çıktığını, hiçbirinde mutlu olmadığını, bu işi sevdiğini, bir tanıdığın yardımıyla da bu mekanda başladığı için kendisini şanslı saydığını anlatmaktadır. Geldiği anda Umut'u beğenir ve onunla ilgilenir. Ozan için de durum pek farklı değildir. Umut'u ilk gördüğü an etkilenen Ozan, onu tanıdıkça giderek bağlanır. Fakat, Umut'a henüz anlatmadığı bir hikayesi vardır.


Umut'un hayatı o güne kadar sadece tiyatro sahnesinde tanıdığı, filmlerde gördüğü bir duyguyla, aşkla tanışınca baştan ayağa değişecektir. Aşkın kendisini bu sınırları belli, her gün aynı dırdırla geçen hayatından çekip çıkaracağını düşünürken hiç beklemediği yerlere savrulacaktır.

 

 

'BENİM HALA UMUDUM VAR' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin