resim yok
20 Mayıs 2013 - 00:00

Annesi İspanyol, babası Türk çok yakışıklı ve çapkın bir gencin, Carlos Yılmaz'ın hikayesi... Yağmurdan Kaçarken yayından kaldırıldı!

 

Bir dizi daha ekranlara veda etti


Rol aldığı reklam filmiyle büyük ün kazanan Carlos Martin Gonzales’in başrolünde olduğu, Tayfun Güneyer'in yönettiği “Yağmurdan Kaçarken” dizisi, seyirciden ilgi göremeyince 8 bölüm yayınlandıktan sonra ekranlara veda etti.

 

Oyuncu kadrosunda tanıdık isimler vardı

30 Mart’ta başlayan, aşk, evlilik ve aile ilişkilerini konu alan romantik komedi türündeki dizide Fotoğrafçı Carlos Yılmaz karakterini, ilk dizi projesi olan Carlos Martin canlandırıyor, Yılmaz'ın üvey annesini ise Ebru Şancı oynuyordu.

Ayrıca dizide, Ayça Erturan, Ezgi Asaroğlu, Furkan Andıç, Ali Ersan Duru, Kazım Akşar, Enise Ütük ve Serkan Şenalp de yer alıyordu.

 

Son bölümde...

Dizinin 8. yani final bölümünde ise şunlar yaşandı:

Erdi'nin yaralanmasının ardından herkes hastaneye gider. Korkmaz ve Carlos Yılmaz'ı merak eden Lidya ve kızların da hastaneye gitmesi, talihsiz karşılaşmaların yaşanmasına neden olur.
[reklam]
İdil, kocasının gece nerede olduğuyla ilgili yalan söylediğini düşünmektedir ama, Aynur kendi kocasına toz kondurmaz. Yine de Korkmaz'ın cebinde bulacağı telefon numarası, Aynur'un da şüphelenmeye başlamasını sağlayacaktır.

Korkmaz ve Carlos Yılmaz, Erdi'yi döven adamların peşine düşerken, İdil ve Aynur da kocalarının peşine düşer. Bu takip, Carlos Yılmaz'ın İdil'in yepyeni bir yönüyle tanışmasına vesile olur. Lidya ise artık nefret ettiği Harun'un şirketinde daha fazla çalışamayacağını anlar ve kendi şirketini kurmak için istifa eder.

İzlenme oranlarında bekleneni veremedi!

Dizi, son hafta ekranlara gelen bölümüyle tüm kişiler genel sıralamada 12. sırada yer alırken, AB grubunda ise 8. sırada yer almıştı. Bu sıralama ve elde edilen izlenme oranları beklenin altında kaldı.

 

CARLOS MARTİN'DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin