resim yok
21 Mayıs 2013 - 00:00

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca geçtiğimiz yıl temmuz ayında dünya evine girdiği reklamcı Melek Angun ile boşanıyor mu? Sevilen oyuncu boşanma konusuna ilişkin herhangi bir açıklama yapmazken, sorulan soruları da yanıtsız bıraktı. Yakın çevresinden edinilen bilgiye göre ise Angun'un eşinden şiddet gördüğü öne sürülüyor.

 

Evliliği kısa süren ünlü isimlere Oktay Kaynarca da katıldı. Evlenip çoluk çocuğa karışmayı çok istediğini her fırsatta dile getiren Kaynarca’nın(48) geçen yıl sürpriz bir kararla önce Bursa’da nişanlandığı, ardından da temmuz ayında İstanbul’da Kilyos Solar Beach’te evlendiği reklamcı Melek Angun(32) ile evliliğinin çatırdadığı ortaya çıktı. Eşiyle yaşadığı evden ayrıldığı ve boşanma kararı aldığı öğrenilen Kaynarca, şu günlerde aralarında Mehmet Aslantuğ’un da bulunduğu arkadaşlarıyla Bodrum’da tatil yapıyor.


 

‘Kardeşiyim’


Konuyla ilgili bir açıklama yapması beklenen ünlü oyuncu boşanma kararıyla ilgili soruları cevaplamaktan şimdilik kaçınıyor ve telefonunu “Ben Oktay değilim, kardeşiyim” diyerek açıyor.
Yıllarca sanat dünyasında müzmin bekar olarak tanınan Kaynarca geçen yıl mayıs ayında uzun yıllardır hayatında olduğunu ancak inişli çıkışlı bir ilişki yaşadığını açıkladığı Melek Angun’u mayıs ayında Bursa Mustafakemalpaşa’da oturan ailesinden istemiş, 3 ay içinde de nikah masasına oturmuştu.


 

Eşini şikâyet mi etti?


Bu ani nikahın Angun’un hamileliğinden kaynaklandığı iddiası gündeme gelmiş ancak asılsız çıkmıştı. Yeni iddiaya göre Kaynarca evlendiği halde gece hayatından vazgeçmedi.
Angun da bu durumu bilip bir süre sessiz kaldı. Eşinin cep telefonunda birçok kadınla mesajlaştığını gören Angun, son dönemde ise Kaynarca’nın özellikle bir kadınla çok samimi olduğunu öğrendi. Bu yüzden sık sık kavga etmeye başladı. İddiaya göre kavgalardan birkaçında Kaynarca, eşine şiddet uyguladı. Angun’un konuyla ilgili rapor alıp suç duyurusunda bulunduğu konuşuluyor. 




 

Özgü Namal’la yeniden mi?

 

Kaynarca’nın evliliğini bitirme kararı aldığı ortaya çıkınca hayranları sosyal medyada ünlü oyuncunun geçmişte yedi yıl süren bir ilişki yaşadığı Özgü Namal     ile yeniden     beraber olmasını istediklerini yazdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin