Bir dizi daha final yapıyor! [Veda fragmanı]

STV'de yayınlanan başrollerini Gözde Başaran ve Burak Demir'in paylaştığı Farklı Desenler - Feride dizisi ekranlara veda ediyor.

resim yok
02 Temmuz 2013 - 11:17
Magazin

STV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Gözde Başaran ile Burak Demir'in paylaştığı Farklı Desenler Feride dizisi ekranlara veda ediyor. Veda bölümünde bizleri neler belkliyor?

 

Son randevu 07 Temmuz'da


Farklı Desenler Feride final bölümüyle 07 Temmuz Pazar 20.00'de STV'de.

Ne anlatılıyor?

Bir kadın ailesini bir arada tutmak için neleri göze alabilir? Feride, hayatının en zor dönemlerinden birini yaşıyor.

 

Şimdi çocuklarını korumak için daha çok çabalamak zorunda.

Kaybedilen bir aşk, dağılan hayatlar ve her şeye rağmen yeniden ayağa kalkabilmek üzerine etkileyici bir öykü.

 

Tepkiler nasıl?

Dizinin final yapacağının duyurulması sosyal medyada ve fan sayfalarında nasıl karşılandı?

 

İşte dizi takipçilerinin tepkileri:

Songul Öğden: Hayır ya kötü oldu

Alaaddin Doğan Bu nereden çıktı. Sezon finali değil miydi?

Halil Çağlar: Olamaz!

Fatihk: Bunu emeği geçenlere üzülerek söylüyorum ama, bitiyor olması sevindirici.. Son zamanlarda iyice saçmaladılar.. Ben son 6-7 bölümdür izlemiyorum.. Yok Yıldırım öldü Hayalet çıktı, yok Yıldırım yaşıyor falan filan... Bence bitmesi hayırlı oldu, bir senenin bir rüya olması dizinin ne kadar aşağı kalitede olduğunu gösteriyor kanaatimce.. Bütün emeği geçenlere teşekkürler, kanalımızın yeni projelerinde buluşmak dileği ile..
[reklam]
Cesminazz: STV vizyonuna yakışmayan bu diziyi sonunda yayından kaldırıyor tebrikler. Final olmasa ne olcaktı, Feride daha kaç sezon çocuklarını arayacaktı? Senaryo çıkmazdaydı en başta..

elifsude: Demek final oluyor dizi neyse artık her dizinin bir sonu vardır. Dizinin ömrüde bu kadarmış. Ama bu sezonun hepsini rüya yapıp bitirmeleri olmadı.Bu yeni senaryoyu sevmiştim. Ama hayırlısı artık... Pınar ölecek, Feride çocuklarına kavuşacak Şeref, Feride ve çocuklar mutlu sona ulaşsın :) Nebahat'ın sonu da kötü bitecek gibi.Bu fragmanda Pınar kazanıyor gibi görünüyor ama final olacağı için Feride kazanacak bu sefer :)

aycacik: Felaket bir sezon geçti başımızdan hala şoklardayım koca sezonu bir hiç yaptılar. Açıkçası Emine'nin hamile olmamasına çok sevindim ama yine de çok kötü dalga geçtiler izleyiciyle. Hayırlsıyla bitsin. Ama Doktor Engin karakterini çok beğeniyorum ben. Pınar, Şeref'i öldürürse bir de Nebahati, son olarak da kendisi ölürse, Feride Enginle kalırsa çok sevineceğim.

 

Final bölümü fragmanı

 

 

AKİL İNSANLARIN YAYINDAN KALDIRILMASINI TALEP ETTİĞİ DİZİLER HANGİLERİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin