Bir Litre Gözyaşı dizisi ekranlara devam edecek mi?

Med Yapım ve Mf Yapım ortaklığında oluşturulan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin erken final yapacağı konuşuyordu. Bir Litre Gözyaşı dizisi bitiyor mu?

Merve Mutlu
05 Kasım 2018 - 10:25
Magazin

Med Yapım ve Mf Yapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan ve başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner gibi oyuncuların yer aldığı dizi Bir Litre Gözyaşı'nın erken final yapacağı konuşuluyordu. Reyting sonuçlarına göre beklenen ilgiyi görmeyen dizinin 11 Kasım Pazar günü yayınlanacak bölümün ardınadn yayın akışından kaldırılacağı da konuşulanlar arasındaydı.

18-11/05/bir-litre-gozyasi-jpeg.jpg

Yönetmenliğini Serdar Şahin'in senaristliğini ise Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen'in üstlendiği Bir Litre Gözyaşı dizisi Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre; 5 Kasım akşamı yayınlanacak bölümünün ardından senaristliği Hayal Taciri ekibine devrederek yayın hayatına devam edecek. 

Sanem Çelik, Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin'in başlıca rollerini paylaştığı dizi Bir Litre Gözyaşı, her pazartesi saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek!

Bir Litre Gözyaşı dizisinin konusu

18-11/05/bir-litre.jpg

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin