TRT ekranlarının yeni dizisi Halka için Hande Erçel ile görüşülüyor!

TRT'nin merakla beklenen yeni polisiye dizisi Halka için hazırlıklar devam ediyor. Halka dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde!

Merve Mutlu
05 Kasım 2018 - 10:37
Magazin

TRT'nin merakla beklenen Es Film imzalı polisiye dizisi Halka için hazırlıklar devam ediyor. Cast çalışmaları devam eden yeni dizide Cihangir karakterini canlandıracak olan Serkan Çayoğlu'nun partneri Müjde karakteri için ise Hande Erçel ile görüşüldüğü konuşuluyor.

18-11/05/hande-ercel.jpg

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturacağı Halka dizinin diğer kesinleşen oyuncuları ise Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan oldu. 

18-11/05/ahmet-mumtaz-taylan.jpg

En son Siyah İnci dizisinde rol alan Hande Erçel ile anlaşma sağlanırsa güzel oyuncu dizide, mafya babası İskender'in kızı Müjde'yi canlandıracak ve Cihangir'e aşık olacak. 

Halka dizisinin konusu

Üç Halka simgesiyle bilinen bir suç şebekesinden ismini alan dizide, iki farklı karaktere sahip olan Kaan ve Cihangir'in hikayesi etrafında nefes kesen ve heyecan dolu olaylar izleyiciyle buluşacak. 1991 yılından flashbacklerle, bir cinayetin gizli kayır video görüntüleriyle başlayacak dizi, polisiye türünde bol aksiyonlu bir dizi olacak.

Halka dizisi ne zaman başlayacak?

Cast çalışmaları devam eden Halka dizisinin Kasım ayı içerisinde sete çıkması planlanıyor. Hazırlıklar devam ederken, 2019 yılının Ocak ayında TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacağı konuşuluyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin