Bir Litre Gözyaşı dizisi erken final mi yapıyor?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve geçtiğimiz günlerde 3.bölümü yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi erken final mi yapıyor? Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
26 Ekim 2018 - 17:14
Magazin

Med Yapım ve Mf Yapım'ın ortak projesi olan Bir Litre Gözyaşı dizisi 7 Ekim Pazar günü saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu. Ancak yayınlandığı günden itibaren reytinglerden beklediği sonucu alamayan Bir Litre Gözyaşı, final yapma kararı aldı.

Başrollerinde Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun rol aldığı ve başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, yeni sezonun güçlü dizileri arasında gösteriliyordu. Gerçek bir yaşam hikayesinden uyarlanan dizi yürek burkan sahneleriyle izleyicinin dikkatini çektiyse de reytinglerde beklediği sonucu alamadı ve final yapma kararı aldı. 

Bir Litre Gözyaşı ne zaman final yapacak?

18-10/26/bir-litre-gozyasi-final.jpg

Yönetmenliğini Serdar Şahin'in senaryosunu ise Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen'in üstlendiği Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni sezon için güçlü görülen bir diziydi. Ancak haber7.com'un haberine göre Bir Litre Gözyaşı 11 Kasım Pazar günü saat 20:00'de yayınlanacak olan 6.bölümden sonra yayın akışından kaldırılacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin