İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisine geri mi dönüyor?

Erler Yapım tarafından hazırlanan ve 2006 yılından beri ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisi son hız devam ediyor. Daha önce de dizide rol alan İlker İnanoğlu Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? İşte detaylar..

Merve Mutlu
26 Ekim 2018 - 16:38
Magazin

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, yönetmenliğini de Orhan Oğuz'un yaptığı fenomen polisiye dizisi Arka Sokaklar dizisine İlker İnanoğlu yeniden dahil oluyor. 

18-10/26/lker-inanoglu.jpg

Daha önce de dizinin kadrosunda olan ancak söylenenlere göre sette yaşanan tartışmanın ardından diziden ayrılan İlker İnanoğlu, Engin Müdür karakteriyle yeniden dizide rol alacak. cnnturk.com'un haberine göre, "İnsan sevdiği şeyden fazla uzak kalamıyor. Çok özlediğim oyuncu arkadaşlarım ve set ekibimizle kucaklaştım, bıraktığımız yerden yeniden başladık. Yuvaya dönmek muhteşem bir duygu" diyen İlker İnanoğlu, 2 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'de yayınlanacak olan bölümden itibaren yeniden Arka Sokaklar'da olacak. 

18-10/26/ilker-inanoglujpgss.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin