Diriliş Ertuğrul dizisine yeni sezonda hangi oyuncular katılıyor?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'a yeni sezonda birçok ünlü isim katılacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
26 Ekim 2018 - 15:32
Magazin

Tekden Yapım tarafından TRT1 için hazırlanan Diriliş Ertuğrul dizisi 5.sezonu için gün sayıyor. 122.bölümüyle ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosuna ise yeni sezonda yeni isimler katılacak. 

Nisan ayında sezon finali yapan ve merakla beklenen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul dizisinin 122.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Oyuncu kadrosundaki değişikler ise merak uyandırıyor. Yeni sezonda zaman atlaması yaşanacak olan ve hikayenin tamamen değişeceği dizide Ertuğrul Bey oldukça yaşlanmış bir şekilde seyircinin karşısına çıkacak. Dönemin 15 yıl sonrasına atlanacak olan dizide Ertuğrul Söğüt'e yerleşirken, Kayı obasının yükselişi ise hızla devam edecek.

18-10/26/dirilis-1540557573.jpg

Diriliş Ertuğrul dizisine hangi oyuncular katılıyor?

haber7.com'un haberine göre, TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'a 5. sezonda katılacak isimler belli oldu. Hande Soral, İlker Aksum, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız, Ünal Silver ve Eser Karabil 5. sezonda Diriliş Ertuğrul dizisinde yer alacak.

18-10/26/hande-soral-dirilis.jpg

Yeni sezonda diziye katılacak olan isimler hangi karakterleri canlandıracak?   

Hande Soral, Halime'nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan Zerdan karakterini canlandıracak.

İlker Aksum, Yunan bir komutanı canlandıracak.

Kimya Gökçe Aytaç, Evdokya karakterini canlandıracak.

Enis Yıldız'ın hangi karakteri canlandıracağı henüz netleşmedi. 

Ünal Silver, Umut Bey karakterini canlandıracak.

Eser Karabil, hangi karakteri canlandıracağı henüz netleşmedi.

Diriliş Ertuğrul sezon finalinde ne olmuştu? 

18-10/26/dirilis-121.jpg

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı…

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin