17 Ağustos Gölçük depremi dizi oluyor! Fikret Kuşkan başrolde!

Od Yapım tarafından hazırlanan ve 17 Ağustos depremini konu alan Yarım dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
26 Ekim 2018 - 14:48
Magazin

17 Ağustos 1999 tarihinde Türkiye'de yaşanan Gölcük depreminin hikayesi, dizi olmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan'ın da hem yapımcılığını hem de genel koordinatörlüğünü yapacağı dizide, başrolde de kendisi yer alacak.

18-10/26/fikret-kuskan.jpg

Dizinin cast çalışmalarının hâlâ devam ettirildiği öğrenilirken, Yarım dizisinin başrolündeki diğer ismin de Direniş Karatay filminde boy gösteren Fırat Temir olacağı açıklandı. Fırat Temir dizide, Travma Sonrası Stres Bozukluğu tedavisi gören Gölcüklü Rüzgar karakterini canlandıracak. 

18-10/26/firat-temir-kimdir.jpg

Yaklaşık üç yıldır üzerine çalışılan ve büyük bir titizlikle hazırlıkları yapılan Yarım dizisinde Gölcük depreminde yaşananları ve depremzedelerin neler hissettiğini izleyiciye doğru şekilde aktarabilmek adına alanlarında uzman dünyaca ünlü profesyonellerle çalışılıyor. 

Yarım dizisi ne zaman başlayacak?

Yaklaşık üç yıldır yapım hazırlıkları devam eden dizinin, cast çalışmaları bittikten sonra ekranlarda olması bekleniyor. Detaylar için sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Fırat Temir kimdir?

8 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da doğan oyuncu, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema bölümünden mezun oldu. Senaristlik de yapan Fırat Temir, Hollywood'da düzenlenen bir senaryo yarışmasında birinci oldu ve ödül kazandı. Hayat Ağacı dizisinde ilk kez karşımıza çıkan Temir, Direniş Karatay filminde eleştirmenlerden övgü aldı. Yeni başlayacak Yarım dizisi, oyuncunun ilk başrol deneyimi olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin