Bir Litre Gözyaşı dizisinin başrol oyuncuları belli oldu!

Kanal D ekranlarında önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlaması planlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin başrol oyuncuları belli oldu! Detaylar haberimizde!

Nurşah
30 Temmuz 2018 - 11:41
Gündem

Yönetmen koltuğunda Serkan Şahin'in yer alacağı söylenen, Kanal D ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın başrol oyuncuları belli oldu! İşte, Birsen Altuntaş'ın paylaştığı haberin detayları...

18-07/30/miray-daner-yeni-dizi.jpg

Merakla beklenen dizinin başrol oyuncuları belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde başrol kadın oyuncusu olarak son olarak Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Hilal karakteriyle izleyicileri kendisine hayran bırakan genç yıldız Miray Daner ile anlaşıldığı duyurulan Bir Litre Gözyaşı dizisinin oyuncu kadrosu giderek genişliyor. 

18-07/30/mert-yazicioglu-yeni-dizi-1532939594.jpg

Bir Kore uyarlaması olarak yayına hazırlanan dizinin erkek başrol oyuncusu için ise, önümüzdeki günlerde vizyona girmesi beklenen İyi Oyun filminde de başrol oynayacak olan Mert Yazıcıoğlu ile imza aşamasında olunduğu söyleniyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin