Bir Mucize Olsun dizisi oyuncuları

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Furkan Palalı'nın yeni dizisi Bir Mucize Olsun oyuncuları kimlerdir?

Nurşah
30 Mart 2018 - 12:23
Yeni Bölüm

Fox TV bu sezon oldukça iddialı yapımlarla izleyicilerin karşısına çıkıyor. 6 Nisan Cuma günü ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan Bir Mucize Olsun dizisi oyuncuları kimlerdir? 

18-03/29/bir-mucize-olsun-dizisi.jpg 

Bir Mucize Olsun dizisi oyuncuları

Dizinin başrollerinde en son Aile Arası filminde izlediğimiz Su Kutlu ve Furkan Palalı'yı izleyeceğiz. Bu iki genç oyuncuya Cihan Ünal, Ahu Sungur, Ayşegül Günay, Meral Çetinkaya, Murat Daltaban, Bala Atabek, Anıl İlter, Rıdvan Aybars Düzey, Dilhan Aras, Elif Gizem Aykul, Oral Özer, Rozet Hubeş, Funda Eskioğlu, Tahsin Lale, Bulut Akkale, Cansu Kurgun, Sekvan Serinkaya, Fahri Öztezcan, Binnaz Ekren, Elif Akdemir, Halil Demir, Poyraz Saygılı, Anıl Yıldız, Ebru Emre gibi yetenekli oyuncular eşlik edecek.

18-03/29/su-kutlu-kimdir.jpg

Su Kutlu kimdir? 

Güzel oyuncu 1991 senesinde doğmuştur. Oğlak burcudur ve 1.66 boyundadır. Eti Maximus reklamında oynayarak dikkatleri üzerine çeken Su Kutlu, Hayatımın Rolü dizisi ile yayın hayatına başlamıştır. Ali Ayşe'yi Seviyor, Çalıkuşu, Güzel Köylü, Tutar mı Tutar, Ya Tutarsa, Ama Arkadaşlar İyidir dizilerinde rol almıştır. Son olarak Bir Mucize Olsun dizisinde rol alacaktır.

18-03/29/furkan-palali-kimdir.jpg

Furkan Palalı kimdir?

Furkan Palalı 27 Ekim 1986 doğumludur, 1.90 boyundadır. Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği’nden mezun olan Furkan Palalı yakışıklılığı yanında başarılarıyla da bilinmektedir. Furkan Palalı, 9 sene lisanslı basketbolcu (7 sene Kombassan Konyaspor 2 sene Tofaş) olarak potalar altında görev yapmıştır.

İyi derecede İngilizce yanında, 6 ay tiyatro eğitimi ve 2 ay yaratıcı drama eğitimi alan yakışıklı genç kısa sürede çok sayıda işlere imza attı. Furkan Palalı Atatürk 10 Kasım Defilesi (Ankara, Tekirdağ, Alanya), 29 Ekim Defilesi (Bursa, Ankara, Tunceli, Konya), Fatih Sultan Mehmet Defilesi ( TRT 1), Eskişehir Fashion Week, Bursa Ece Gürselle Gelin Damat Defilesi, İskenderun Prime Mall Yılbaşı Defilesi, Metro Gross Market ’2010 Sonbahar Katalog Çekimi, Metro Gross Market ’2010 Kış Katalog Çekimi, Errea Katalog Çekimi, Milli takım Forma Çekimi, Spartacus Blood and Sand dizisi lansmanı, Beyaz Tv “Gülay Kuriş” için Silk & Cashmere çekimi, Beğendik Mağazası katalog çekimi ve Galatasaray Katalog çekimlerinde yer almıştır.

Küçük Sırlar (Karakter) “Aras” karakteri, Ezel (Konuk oyuncu) ve birçok tiyatro oyunu gibi deneyimleri olmuştur. Furkan Palalı, şu sıralar rol alacağı Bir Mucize Olsun dizisi ile gündeme gelmektedir.

Bir Mucize Olsun fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin