Bir Sevdadır 4. Bölümde Yeşil, çocuklar ve Menevşe karşılığında kendini feda etti! Yasin'in gizli planı ne?

TRT 1'in yeni dizisi ‘Bir Sevdadır’ 4. bölümüyle ekrana geldi. Peki Bir Sevdadır 4. bölümden neler oldu? Bir Sevdadır 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Sevdadır 5. bölümde neler olacak? Bir Sevdadır dizisinin konusu ne? Bir Sevdadır dizisi uyarlama mı? Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Bir Sevdadır 1. bölüm izle! Bir Sevdadır reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
22 Şubat 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır’da Yeşil’in Cenap Ağalara teslim olma planı bölüme damga vurdu. Dizi, #BirSevdadır etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu.

BİR SEVDADIR 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Doping skandalı nedeniyle maça çıkamayan Yasin, Menevşe ve çocukların kaçırıldığını öğrendi. İshak Ali’nin restine karşı Cenap Ağa boş durmayarak Bıçakçı ailesinin göz bebeklerini kaçırıp bir kulübeye kapattı. Menevşe ve çocukları geri vermek için ise tek bir şartı vardı, Yeşil’i teslim almak.

Doğdukları günden beri çocuklarından bir an bile ayrılmayan Yeşil, İshak ve Boncuk’un yokluğunda bu acıyla baş etmekte zorlandı.Gülender, Bıçakçı Konağı’na bomba gibi düşen haberle yıkıldı, kızının kaçırılması, onu derinden etkileyip yasa boğdu. 

Gülender’in kızının güvenliği konusundaki endişeleri Yeşil’e karşı iyice öfkelenmesine neden oldu ve Gülender, Yeşil’in Menevşe ile takas edilmesini istedi. Yeşil, kendisinin Cenap Ağalara teslim edilmesini istedi ve bunun üzerine çok büyük bir kaçış planı kurdu. Ünal’ın arabasına binen Yeşil’in akıbeti merak konusu oldu.

Bir Sevdadır” 5. bölümüyle 28 Şubat Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin