Biray Dalkıran ile Burcu Kıratlı aşk yaşıyor mu? İşte basın açıklaması!

Gelenek bozulmadı ve bir yönetmen-oyuncu aşkı daha başladı.

resim yok
11 Eylül 2013 - 11:12
Magazin

5 ay önce nişanlısı Ahmet Kural'dan ayrılan Burcu Kıratlı'nın, rol aldığı 'Peri Masalı'nın yönetmeni Biray Dalkıran ile birlikte olduğu haberleri ne kadar gerçek?

 

PERİ MASALI İLE DÖNDÜ

Adını sempatik oyuncu Ahmet Kural'la yaşadığı aşk sayesinde duyuran ve evlilik hazırlık yaptıkları sırada Kural'dan ayrılan Burcu Kıratlı, ilişkisinin bitimiyle oyunculuğa başlamış ve Biray Dalkıran'ın yönettiği "Peri Masalı" filmiyle kamera karşısına geçmişti.

 

İDDİALARA GÖRE...

İddilara göre; çekimler başladıktan 1 hafta sonra aralarındaki ilişki aşka dönüşen Kıratlı ile Biray Dalkıran, ilişkinin filmin önüne geçmemesi için de tedbirli davranmaya başlamış; "Peri Masalı" filminin setinde başlayan aşk sayesinde Kıratlı'nın, eski nişanlısı Ahmet Kural'ı tamamen unuttuğu söylenmişti.

 

DALKIRAN'DAN BASIN AÇIKLAMASI!

Ünlü yönetmen Biray Dalkıran, medyada çıkan bu haberler üzerine bir açıklamada bulundu!

Yeni filmi "Peri Masalı"nın başrol oyuncusu Burcu Kıratlı'yla aşk yaşadığı ileri sürülen ünlü yönetmen Biray Dalkıran, medya kuruluşlarına iddialarla ilgili bir açıklama gönderdi.

Biray Dalkıran'ın açıklaması şöyle:

Değerli Basın Mensupları,

Bazı gazete ve internet sitelerinde bugün yer alan, yeni filmim Peri Masalı'nın başrol oyuncusu Burcu Kıratlı'yla aşk yaşadığıma ilişkin iddiaların tümü asılsız olup, tamamen hayal ürünüdür.

Çok değerli oyuncu arkadaşım Burcu Kıratlı'yla aramızda iş dışında herhangi bir ilişki bulunmamaktadır. Bu tür asılsız haberlerin, 7 aydır güzel bir birlikteliğim olan kız arkadaşım, Macar oyuncu Angelic'i de çok üzdüğünü ve zor durumda bıraktığını belirtmek isterim.

Siz değerli basın mensuplarının, konuya hassasiyet göstereceğinize inancım sonsuz.

Saygılarımla.

Yönetmen Biray Dalkıran[reklam]

KIRATLI KİMDİR?

Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim Ve Tasarım Bölümü öğrencisi. Aynı zamanda Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda oyunculuk yapıyor. Kendisi gibi sinema ve dizi oyuncusu Ahmet Kural ile aşk yaşamış ve ayrılmıştır.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1989
Boy: 1.67
Saç: Siyah
Göz: Siyah
Kilo: 49
Benden: 36
Ayakkabı Numarası: 37-38

 

Diziler
Elde Var Hayat - Yağmur

Tiyatro
Mustafam Kemalim
Gözlerimi Kapatırım Vazifemi Yaparım
Sihirli Pastalar

 

 

BURCU KIRATLI, YENİ SAÇLARI VE YENİ FİLMİNDEKİ ROLÜNÜ ANLATTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin