Şafak Sezer, yerli Sopranos ile geliyor!

Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Şafak Sezer'in yeni projesini açıkladı!

resim yok
11 Eylül 2013 - 11:26
Magazin

Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Şafak Sezer'in yeni projesini açıkladı!

 

İŞTE O İSİM!

İşte Mesut Yar'ın o yazısı...

Bu köşenin müdavimleri Şafak Sezer’in Show TV için bir şov hazırlığında olduğunu ilk duyanlardı.

Şimdi bir başka ilki duyacaklar. O şov rafa kalktı. Daha doğrusu Şafak farklı bir seçim yaptı...

Bir dönemin ünlü Amerikan dizisi “The Sopranos” yerli uyarlamasıyla ekrana gelecek.

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz James Gandolfini’nin hayat verdiği efsane Tony Soprano rolünü de Şafak Sezer üstlenecek...

Aslında o proje üzerine yaklaşık iki yıldır Uğur Yücel kafa yoruyordu. Ama iş tam yayına girecekken bir şeyler ters gitti ve proje yattı...

(O şimdi “Aramızda Kalsın” dizisinin başrolünde.) Neyse, “The Sopranos” yeniden ayağa kalktı ve Şafak Sezer’in başrol performansıyla kendine ekranda hayat arayacak.

Elbette Sicilya kökenli bir mafya ailesinin memlekete uyarlanması minik sorunlar çıkaracaktır ama bizim dizi sihirbazları bir çıkar yol bulur...

 

THE SOPRANOS HAKKINDA

The Sopranos, David Chase’in yapımcılığını üstlendiği, 1999-2007 yılları arasında Amerikan HBO televizyonunda yayınlanmış dizidir.

Dizinin konusu New Jersey’de bir Amerikan-İtalyan mafya ailesi patronu Tony Soprano’nun meslek, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasındaki denge kurma mücadelesi üzerine kurulmuştur. Dizi aynı zamanda Soprano ailesinin bireyleri ve Tony’nin yakınında bulunan insanların hayatından da kesitler sunar.[reklam]

Dizinin senaryosunda belki de en önemli yeri tutan Tony ve psikiyatristi Dr. Jennifer Melfi arasındaki diyaloglar, 6 sezon boyunca suç-ahlak dengesinin tartışılması açısından dizinin en çok hatırda kalan sahneleri olmuştur.

Dizinin ilk bölümü HBO kanalında 10 Ocak 1999’da gösterilmiş; 6 sezon ve toplam 86 bölüm sonunda 10 Haziran 2007’de final bölümü ile sona ermiştir.

The Sopranos birçok ödül kazanmasının yanında (21 Emmy Ödülü, 5 Altın Küre dahil), Amerikan dizi yazarlarının çoğu tarafından gelmiş geçmiş en iyi TV dizisi olarak gösterilmiştir.

 

 

DİZİ, FİLM VE MARKA ORTAKLIKLARI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin