resim yok
27 Temmuz 2011 - 00:00

Star TV'de yeni yayın dönemi hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

 

İşte birbirinden iddialı dizilerin izleyiciyle buluşacağı renkli sezondan en son haberler...

Star TV, önümüzdeki ay iyice şenleniyor. Yepyeni dizilerin izleyici ile buluşmasına artık sadece günler kaldı.

AYNI KADERİ PAYLAŞAN İKİ KADIN

Ağustosta başlayacak dizilerden ilki, Feride Çetin, Ebru Özkan, Levent Üzümcü, Şerif Sezer, Selda Özer, Ozan Çobanoğlu ve Hüseyin Soysalan'ın rol aldığı Anneler ile Kızları...

Senaryosunu Leyla Karaloğlu ile Seval Bozkurt'un yazdığı dizinin çekimleri Malatya'da başladı. Malatya'nın ardından çekimleri Bursa ve İstanbul?da devam edecek olan Anneler ile Kızları, aynı kaderi yaşayan Defne ve Gülizar'ın yollarının kesişmesini ve sonrasında gelişen olayları konu alıyor. NTC MEDYA'nın yapımını üstlendiği dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, yönetmeni ise Küçük Kadınlar'dan sonra Anneler ile Kızları'nın yönetmen koltuğuna oturan Hakan Arslan.

İKİZ KARDEŞLERİN DRAMI

Ağustos yayınlanacak bir diğer dizi ise Ay Tutulması... Dizi, birbirlerinin varlığından habersizken aynı adama aşık olan ve böylece yolları kesişen ikiz kız kardeşler Şebnem ve Ayla'nın hikayesini anlatıyor. Naz Elmas, Kenan Ece, Nur Erkul, Laçin Ceylan, Mesut Akusta, Tülay Günal ve Mehmet Esen'ın rol aldığı dizi, birçok başarılı projeye imza atan D Prodüksiyon'un yapımcılığında ekrana gelecek. Feride Kaytan'ın yöneteceği dizinin senaristi ise Sema ve Suna Tensi...

İFFET NOSTALJİSİ

Star TV'nin bir başka iddialı projesi İffet... Daha yayınlanmadan oyuncu kadrosuyla konuşulmaya başlanan İffet'te başrolleri Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol paylaşıyor. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizinin yönetmeni Faruk Teber...

Mahir Günşıray, Melike Güner, Mehmet Çevik ve Zuhal Olcay gibi önemli isimleri de kadrosunda buluşturan dizinin senaryosunu Zülküf Yücel yazıyor.

21 yaşındaki genç bir kızın intikam hikayesini anlatan İffet aslında yıllar önce bir sinema filmi olarak çekilmiş ve başrolleri Müjde Ar ile Faruk Peker paylaşmıştı.

TÖVBEKAR DOLANDIRICI

Gold Film'in yapımcılığında ekrana gelecek olan diğer dizinin adı da Yalancı Bahar... Başrollerini Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan'ın paylaşacağı dizinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde Bodrum'da başlandı. Sezonun iddialı projelerinden olan Yalancı Bahar'ın yönetmenliğini Serkan İpekören yapıyor.

Geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak sonra başka bir hayatı seçen güzel bir kadının hikayesini anlatan dizide Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan'ın dışında Ayda Aksel, Cevdet Arıcılar, Bengü Öztürk, Tansu Taşanlar ve Merve Sevi rol alıyor.

MARDİN'DE FİRAR ZAMANI

Kanalın iddialı olduğu dizilerden bir diğeri de Firar... Mardin'de çekilecek dizi Koliba Film'in yapımcılığında ve Cemal Şan'ın yönetmenliğinde ekrana gelecek. Senaryosunu ise Ozan Yurdakul kaleme alacak. Dizinin başrollerinde Caner Cindoruk, İsmail Hacıoğlu, Ece Çeşmioğlu ve Engin Şenkan var. Dizi, Mardin?in en güçlü ve zengin aşiretlerinden biri olan Bahtiyan'ların konağında yaşanan ilişkileri ve Nadir'in (Caner Cindoruk) onuruyla hayatta kalma mücadelesini konu ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin