resim yok
27 Temmuz 2011 - 00:00

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Soner’i Mete Horozoğlu dün ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal’ın düğününde Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.

 

Geçtiğimiz aylarda dünya evine giren yakışıklı oyuncu Mete Horozoğlu, balayının bittiğini ve yeni sezon çalışmalarına başladıklarını söyledi. Mete Horozoğlu “Dizi kaldığı yerden bomba gibi devam edecek.” Dedi.

EVLENMEDEN BİLEMEZSİN

Evlendikten sonra kilo aldığı gözden kaçmayan Mete Horozoğlu evliliği ile ilgili olarak “Evlenmeden hiçbir şey bilemezsin. Ev hali çok güzel devam ediyor. Hiçbir tartışmamız olmadı. Biraz göbek yaptım ama spora başladım “dedi.

Mete Horozoğlu ‘Bebek düşünüyor musunuz?’ sorusuna “Bebek için hayırlısını istiyoruz. Kız ve erkek fark etmez.” Diyerek cevap verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin