resim yok
27 Temmuz 2011 - 00:00

Kıvanç da dahil kimseyi ekmeğimle oynatmam
Tolga Karel, CNN Türk ekranlarında Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına konuk oldu. Karel, "Kıvanç Tatlıtuğ kardeşini oynaması düşünülen Tolga Karel ile oynamayı istemedi" iddiasını değerlendirdi.
"Oradakilerin söylediğine göre, yapımcı ya da Kıvanç istemedi diye bir yorum var" diyen Karel, "Öyle şeylere pek inanmıyorum ama varsa da o mesele ekmek meselesine girer. O yüzden eğer öyle birşey varsa onun önünden zaten ben dururum. Çünkü kimseyi ekmeğimle oynatmam" şeklinde konuştu.

Tatlıtuğ ile aynı şirkette olduğunu ifade eden Karel, "Bir de şöyle bir dumumuz var, Kenan, Kıvanç, ben, jenerasyon olarak baktığınızda bir dönemin adamlarıyız. Benim konservatuvar eğitimim, Kenan'ın matematik okuması, Kıvanç'ın vs. Aslında Kıvanç Best modeldir, bunu da kimse inkar edemez. Erkan Özarman bizim ilk lansmanı yapmıştır. Dolayısı ile tek kırgınlığım şu olabilir, Kenan'ın yüzüne de söylerim, Kıvanç'ın da yüzüne söyleyebilirim. Ben mesela hala Erkan Abi'nin yanındayım. Bu adam önemli bir adamdır. Bizi piyasaya kazandıran ilk adamdır" diye konuştu.

"BİZ SEKTÖRE İYİ İŞ BIRAKTIK"

Karel, "Onun dışında da bu üçlü kombinasyonda şu var; Kenan İmirzalıoğlu'nu Ezel'de insanlar çok zor unutur, Yaprak Dökümü'nde Oğuz karakteri külttür, çok zor unuturlar, bir dönemin başlangıcıdır çünkü. Aşk-ı Memnu'da da Behlül'ü çok zor unuturlar. Ama piyasada pekçok iş yapılır geçmiş jönlerin ya da karekter oyuncularının birçok işine bakarsınız kimse hatırlamaz ama bu 3 karakter iyi iş bıraktı sektöre" ifadesini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin