Birbirinden ünlü isimlerin AVM gezisi!

Son dönemin en başarılı oyuncularından AVM şov!

Pınar Alçiçek
06 Eylül 2023 - 09:53
Magazin

PINAR DENİZ

23-09/06/pinar-deniz.JPG

GÖZ KAMAŞTIRDI

Son dönemin en başarılı kadın oyuncularından Pınar Deniz, AVM'de objektiflere yansıdı.  Tatil sonrası tek başına geldiği AVM’de uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Deniz,"2 senedir doğru dürüst tatil yapamıyordum bu sene acısını çıkardım diyebilirim’’ dedi. Tatil dönüşü dizi çekimlerine başladıklarını ve AVM'ye eksiklerini almaya geldiğini söyleyen Pınar Deniz'in tarzı ve şıklığı ise göz kamaştırdı.

ANIL ALTAN

23-09/06/anilaltan-2.jpeg

KIZLAR ALIŞVERİŞTE

Eşi Pelin Akil ile mutlu bir evlilik sürdüren yakışıklı oyuncu Anıl Altan, geçtiğimiz gün ikiz kızları Lina ve Alin ile birlikte AVM'de objektiflere yansıdı. Öğle saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde kızlarıyla birlikte yemek yiyen Anıl Altan, daha sonra ikiz kızlarına okul alışverişi yaptı. “Bugün kızlarımla birlikte tüm gün vakit geçirelim dedik. Hem oyun oynamaya hemde okul alışverişine geldik.” dedi.

EBRU DESTAN

23-09/06/ebru-destan.JPG

"DETAY VERMEYEYİM NAZAR DEĞER"

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Ebru Destan, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Yeni sezon için Arka Sokaklar dizisinde yer almayacağını, ancak başka bir diziyle izleyici karşısına çıkacağını söyleyen Destan, dizinin detayları hakkında bilgi veremeyeceğini söyledi. Ebru Destan, "Detay vermeyeyim nazar değmesinden çekiniyorum" dedi.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin