Birce Akalay 'Küçük Ağa'yı ve 'Sarp Levendoğlu'nu anlattı!

''Sarp'la önce ruhlarımız evlendi...''

resim yok
01 Eylül 2014 - 12:46
Röportaj

''Sarp'la önce ruhlarımız evlendi...''

Birce Akalay: ''Sarp gerçekten çok iyi bir insan. Onunla evli olmak mucizevi bir şey benim için...''


Birce Akalay, hem güzelliği hem 'Küçük Ağa' dizisindeki performansı ile çok konuşuldu. Rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile evliliği ise sürpriz oldu!

Akalay, Elele dergisinin Eylül sayısı için objektif karşısına geçti; mesleği ve özel hayatıyla ilgili özel açıklamalar yaptı.

 

Evlilik neler hissettiriyor şu anda size?

Gelinlik provasından çıktığımda 'bu heyecan suda el ele yürüyebilme heyecanı' yazmıştım Instagram'da bir fotoğrafın altına. Huzuru hep deniz kenarında bulurum. Çocukluğumdan itibaren de suyun üzerinde yürümek gibi bir hayalim vardır. İmkansız elbette su üzerinde yürümek ama bana şu anda o kadar mucizevi ve huzurlu geliyor evlilik.

Sevgilinizdi, eşiniz oldu... Ne değişti?

Evlenmeden önce de eşimdi zaten. Ve hatta biz zaten evlenmiştik, ruhlarımız evliydi ama hala birbirimize sevgilim diyoruz. İnşallah senelerce evli kalalım ve hep sevgili demeye devam edelim birbirimize.

Aşk nerede size 'bu adam ömrümü geçirebileceğim kişi' dedirtiyor?

Öyle spesifik bir şey yok. O bir hissiyat. Allah çok büyük ve ben onun büyüklüğüne çok inanıyorum. Bir şekilde, onu senin karşına çıkarıyor. O an o, mucize gibi geliveriyor.

Sevgilinle, eşinle birlikte çalışmak zor derler. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Yok değil. Elbette setine göre değişebilir bu durum ama bizim güzel bir setimiz var. Bu tamamen etrafındaki insanların güzel ahlakı, anlayışı ve empati yapmasıyla alakalı. Yoksa biz yedi gün 24 saat birlikte olabiliriz, bizim için sorun yok.

Dizi yeni başladığı zaman bir röportajınızda 'Sarp yüreği çok temiz bir insan' demişsiniz. İlk anda mı bir etkileşim oldu aranızda?

Bu güzellik benim karşıma 'Küçük Ağa' dizisinde çıktı. Sarp gerçekten çok iyi bir insan; dürüst, düz, yüreği temiz. Tanıştığımızda ona öyle bakmadım ama iyiliğine, kalbine çok şaşırdım. Sarp'la ilk zamanlar konservatuvar arkadaşı gibiydik. Sonra gerçekten pek güzel paylaşımlarımız oldu. O paylaşımlar çoğaldıkça da hissiyat evrildi, dönüştü, değişti. Sonu da çok güzel oldu çok şükür.[reklam]

'SEVDiĞiM iNSANI KISKANIRIM'

Ev­len­di­ği­niz­de Sarp Le­ven­doğ­lu­'nun ka­dın hay­ran­la­rı yas ilan et­ti.  Si­zin için bir kıs­kanç­lık du­ru­mu var mı?

As­lın­da çok mut­lu ço­ğu biz ev­len­di­ği­miz için... Kıs­kanç­lık duy­gu­su­na ha­kim ola­ma­yan, onu ter­bi­ye ede­me­yen in­san­la­ra kıs­kanç de­riz. Sev­di­ğim in­sa­nı kıs­ka­nı­rım ama bu­nu kon­trol ede­bi­li­yo­rum çok şü­kür. Ay­rı­ca bu bam­baş­ka bir sev­me bi­çi­mi. On­la­rın Sar­p'a ver­di­ği kar­şı­lık­sız sev­gi­yi na­sıl kıs­ka­na­yım? Gel­se­ler boy­nu­na at­la­sa­lar ben de on­la­ra  sa­rı­lı­rım.

 

'ANNE OLMAK iSTiYORUM'

Anneliğe ne kadar yakınsınız?

Çok çok yakınım. Çok istiyorum

Bir zamanlama var mı kafanızda?

Dizi bitmeden bile olabilir. Hatta bana kalsa hemen olsun. Elim ayağım boşalıyor; ufak bir ayak, el gördüğüm zaman. Allah yürekten isteyen herkese ve bize inşallah nasip etsin.

Bu sene gündeminize alacağınız yeni bir proje var mı?

Sinema filmleri geliyor, okuyorum ama yükseldiğim bir hikaye olmadı henüz. Haftada altı gün en az 16 saat dizi çekerken ruhunuzu çok fazla doyuramıyorsunuz maalesef; bir nevi memuriyet gibi. Dolayısıyla oyuncu için sinema yahut tiyatro elzem. Daha üretken olabildiğin biricik anlarla dolu. Sabırla bekliyorum nabzımı hızlandıracak hikayeyi.

Yemek yapmak, ev işleriyle ilgilenmek.... Bunlara ne kadar yakınsınız?

Seviyorum ve yoğun değilsem vakit ayırabiliyorum. Zamanım olduğunda ancak evle uğraşıyorum. Yemek yapma konusunda bizim ailede evin ustası Sarp. Ben onun kadar iyi yemek mümkün değil yapamam. Ben güzel sofra kuranlardanım.

 

 

BİRCE AKALAY VE SARP LEVENDOĞLU'NUN OLAYLI GÜNÜ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin