Yönetmen eşlerin reyting savaşı!

Yönetmen eşler reyting savaşında!

resim yok
01 Eylül 2014 - 13:37
Magazin

Yönetmen eşler reyting savaşında!

Televizyon dünyasının evli olan iki başarılı yönetmeni Onur Tan ile Zeynep Günay Tan, bu sezon ilginç bir tesadüf yaşıyor.

Yönetmen çiftin dizilerinin aynı akşam yayınlanması gündemde.

 

BÜYÜK REYTİNG SAVAŞI!

Güneş'te yer alan habere göre her yıl olduğu gibi yeni yayın döneminin başladığı Eylül ayı itibariyle ekranda büyük bir reyting savaşı yaşanacak.

Geçen yıl kanallar Pazartesi ve Cuma günleri ellerindeki en iyi dizilerle reyting pastasından pay almaya çalışıyordu.

Bu yıl ise Muhteşem Yüzyıl’ın 4 yıl süren ekran ömrünün son bulmasıyla artık Çarşamba akşamları da yeni yapımların rekabetine sahne olacak.

 

SOSYAL MEDYA DESTEĞİ

Kanal D en güvendiği işlerin başında gelen 'Benim Adım Gültepe' dizisiyle 03 Eylül Çarbamba günü yarışta yerini alırken, Star TV ise 'Reaksiyon'la 17 Eylül Çarşamba itibariyle reyting pastasına ortak olacak.[reklam]

Aynı akşam reyting yarışı yapacak olan 'Reaksiyon'un yönetmeni Onur Tan ile 'Benim Adım Gültepe'nin yönetmeni Zeynep Günay Tan'ın evli olması ise ilginç bir tesadüfü gündeme getirdi.

 

TATLI REKABET

İki çocukları olan ve dizi dünyasında mutluluklarıyla örnek gösterilen çift, iş konusunda yaşadıkları tatlı rekabette birbirlerine her türlü desteği veriyor.

Onur Tan, başarı dileğinde bulunduğu eşinin 03 Eylül'de başlayacak dizisinin tanıtımlarını Instagram sayfasından yapıyor.

 

 

YENİ SEZONDA 5 İDDİALI DİZİ ÇARŞAMBA GÜNÜ EKRANLARDA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin