Birce Akalay: Lale'yle benziyoruz

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonu seyirciyle buluşuyor. Dizinin Lale'si Birce Akalay ise bir dergiye verdiği röportajda, "Lale’yle benzeşiyoruz diyebilirim. Bir zamanlar benim de isyanım aynıydı, gelişmeye ve değişmeye yönelik hevesim ve inancım da" dedi.

Berfin Sengil
18 Aralık 2023 - 14:15
Magazin

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner gibi başarılı isimleri buluşturan Netflix'in sevilen dizisi 'Kuş Uçuşu' ikinci sezonuyla seyircinin karşısına çıktı. 

Dizinin Lale'si Birce Akalay ise Magnet Quarterly dergisinin yeni sayısında hem dizi hem de hayata bakış açısıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Bir Zamanlar İsyanımız Aynıydı

Birce Akalay insanın tanıştığı herkeste kendinden az da olsa bir şeyler bulması olası derken şu ifadeleri kullandı:

"Lale de benim için öyle. Gençliğinden itibaren geçtiği sokakları ve deneyimlerini biriktirmiş ve ilkeli bir harita yaratmış kendine. Yani kimlikler arası yolculuklarında navigasyonu nadiren şaşıyor. Ama illa ki şaşıyor, çünkü zaman değişiyor ve tabii ki metropolün sokakları da.

Tam olarak bu açıdan Lale’yle benzeşiyoruz diyebilirim. Bir zamanlar benim de isyanım aynıydı, gelişmeye ve değişmeye yönelik hevesim ve inancım da."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin