Birce Akalay'ın yeni dizisi belli oldu!

Siyah Beyaz Aşk dizisinde başrol oynayan başarılı isim Birce Akalay'ın yeni dizisi belli oldu!

Nurşah
26 Temmuz 2018 - 14:47
Magazin

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Siyah Beyaz Aşk dizisindeki Aslı karakteri ile izleyiciyi kendisine hayran bırakan Birce Akalay yeni dizisi ile çok yakında Atv'de olacak... İşte Birce Akalay'ın yeni dizisi hakkındaki detaylar!

18-07/26/birce-akalay-yeni-dizi-yillar-sonra.jpg

Birce Akalay şimdi de Atv ekranlarında!

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre Siyah Beyaz Aşk dizisinin Aslı'sı Birce Akalay yeni sezonda Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Yıllar Sonra dizisi ile anlaşmaya vardı... 34 yaşındaki başarılı oyuncu Yıllar Sonra adlı dizide Alev karakterine hayat verecek. 

                      18-07/26/yillar-sonra-dizi-1532604974.jpg

"Bazı günahların cezasını masumlar çeker ve bazı günahların kefareti bir ömür sürer." sloganı ile izleyici karşısına çıkacak olan dizide, Birce Akalay'a başrolde, Hatırla Sevgili dizisi ile yıldızı parlayan başarılı oyuncu Cansel Elçin eşlik edecek!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin