Hayrettin Kalk Gidelim kadrosuna katıldı!

Hayrettin TRT 1 ekranlarının sevilen aile komedisi Kalk Gidelim oyuncu kadrosuna katıldı...

Nurşah
26 Temmuz 2018 - 15:45
Magazin

TRT 1'de önümüzdeki cumartesi günü 2. sezonu ile izleyici karşısına çıkacak olan Kalk Gidelim dizisinin yeni sezonunda tanıdık bir yüz göreceğiz... Sevilen komedyen Hayrettin Kalk Gidelim dizisinde rol alacak!

18-07/20/kalk-gidelim-ercan.jpg

Kalk Gidelim'in yeni oyuncusu Hayrettin oldu!

34 yaşındaki başarılı komedyen, geçtiğimiz senelerde çektiği komik videolar ile sosyal medyada bir fenomen haline gelmiş ve takipçilerinin büyük bir beğenisini kazanmıştı. 2017 senesinde vizyona giren Vezir Parmağı adlı dizi ile kamera karşısına geçen Hayrettin şimdi de Kalk Gidelim dizisinde Ercan karakterini canlandıracak... 

18-07/20/kalk-gidelim-hayrettin.jpg

Sevilen isim yeni dizisini Instagram hesabı üzerinden takipçilerine böyle duyurdu:

Bu sene çok güzel bir diziye dahil oluyorum. Kamera önü ve arkası çok güzel insanların olduğu bir proje. Sizce hangi dizideyim :)? ...

18-07/26/kalk-gidelim_hayrettin-foto.jpg

Dizi setinden fotoğraf paylaşan Hayrettin; "Birbirinden kıymetli oyuncuların yer aldığı bu güzel kadroya dahil olmak beni çok heyecanlandırıyor. Ama aynı zamanda da ciddi bir sorumluluk yüklüyor. Canlandıracağım Ercan karakteri kendimden çok şey bulduğum çok renkli bir karakter. Elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

28 Temmuz’da yeni sezonun ilk bölümü ekrana gelecek olan dizinin ilk iki bölümünde İstanbul’dan birçok sahne de yer alacak.. Sezona sürprizlere başlayacak olan “Kalk Gidelim”, 28 Temmuz’dan itibaren her Cumartesi saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyicisiyle ile buluşmaya devam edecek...

18-07/20/hayrettin-kalk-gidelim.Jpeg

Hayrettin kimdir?

Asıl adı Onur Hayrettin Karaoğuz'dur. 1 Ocak 1984 tarihinde İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelmiştir. Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık bölümünü kazanan Hayrettin Karaoğuz, tiyatro çalışmalarına da bu sıralarda başlamıştır. 2009'da arkadaşları ile ortaya birlikte oynadığı Kral Übü oyunu ile en iyi reji, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu ödüllerini almışlardır. Pek çok tiyatro oyununda rol alan Hayrettin, ayrıca arkadaşları ile çeşitli komik videolar çekerek sosyal medyada tanınmaya başlamasının ardından kendi ismini taşıyan Hayrettin adlı program ile eğlendirmeye devam etmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin