Gülden Dudarık'ın evi yıkıldı! Ünlü oyuncunun başına gelen korkunç olay hakkında...

35 yaşındaki sevilen oyuncu Gülden Dudarık'ın evi yıkıldı! Gülden Dudarık kimdir?

Nurşah
26 Temmuz 2018 - 16:30
Magazin

Son olarak 2015 senesinde ekrana gelen Eve Dönüş adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan oyuncu Gülden Dudarık son zamanlarda oldukça zor günler geçiriyor... Evi yıkılan sevilen oyuncu Gülden Dudarık hakkında...

18-07/26/gulden-dudarik-evi.jpg

Gülden Dudarık zor günler geçiriyor!

Hemen yan tarafındaki inşaat çalışması sebebiyle, Gülden Dudarık'ın yaşadığı evin duvarı yıkıldı... O sırada odada bulunan Gülşen Dudarık'ın kardeşi ise üzerine doğru yıkılan duvardan son anda kurtuldu ve büyük bir facia önlendi...

18-07/26/gulden-dudarik-olay.jpg

"Maddi manevi zarar içerisindeyiz."

Olayla ilgili açıklama yapan Gülden Dudarık şunları söyledi:

"Yan tarafta bir inşaat var, gerekli önlemler alınmıyor. Duvara çimento boşaltırken önlem almadıkları için duvar taşımıyor ve duvar ile çimento olduğu gibi odanın içerisine yığılıyor. O sırada kardeşim tam bilgisayar masasında kalkıp odadan çıkacakken o anda duvar yıkılıyor. Saniyeler ile kurtuluyor. Zabıta geldi, 'yarın imardan mühendisler gelip bilirkişi raporu tutulacak’ dendi. ’Sakın kimseye açmayın kapıyı’ dediler. O günden beri belediyeden kimse gelip bir inceleme yapmadı. Maddi ve manevi zarar içerisindeyiz. Hiç bir şekilde sorumlular bize yardımcı olmuyor."

18-07/26/gulden-dudarik-kimdir.jpg

Gülden Dudarık kimdir?

Gülden Dudarık an itibarıyla 35 yaşındadır. Hepimiz gibi sıradan olan hayatı, 2003 yılında değişir. Çünkü o zaman, aslında satış danışmanlığını yaptığı kozmetik firmasının yüz güzellik yarışmasına katılır ve hiç beklemezken birinci seçilir. Yarışmadan sonra İstanbul'da kalmaya cesaret edemediği için, tekrar doğduğu kente, Adana'ya döner.

Kendisini listesine alan model ajansındansa neredeyse 3 sene kadar haber çıkmaz. Sonra bir gün, ajanstan bir telefon alır. TMC'nin yeni dizisi için bir oyuncu arandığı ve kendisinin beğenildiği söylenir. Görüşmeler sonucunda öğrenir ki, dizi Adana'da çekiliyor. İşte Gülden Dudarık'ın oyunculuk macerası böyle başlar. Sevilen oyuncu son olarak Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Eve Dönüş adlı dizide Meryem karakterini canlandırmıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin