Metin Yıldız'dan Kiki Challenge videosu! Kiki Challenge nedir?

Tüm dünyada bir fenomen haline gelen "Kiki Challenge" akımına sevilen oyuncu Metin Yıldız da kendi yorumu ile katıldı!

Nurşah
27 Temmuz 2018 - 11:39
Magazin

Çok Güzel Hareketler adlı eğlence programı ile ünlenen ve ardından pek çok sinema ve dizi projesinde kendisini gösteren sempatik oyuncu Metin Yıldız da dünyayı kasıp kavuran Kiki Challenge akımına uyan isimlerden birisi oldu!

18-07/27/metin-yildiz-kiki-challenge.jpg

Hülya Avşar'ın ardından Metin Yıldız da akıma uydu!

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar, dünya çapında kendisinden bahsettiren Kiki Challenge videosunu paylaşmış ve büyük bir ilgi görmüştü... Türkiye'de akıma uyan ilk isim olan Avşar'ın ardından Metin Yıldız da dünyaca ünlü Kiki Challenge akımına kendi yorumunu getirdi... Metin Yıldız'ın Instagram hesabından paylaştığı video kısa süre içerisinde büyük beğeni topladı ve takipçilerini eğlendirdi!

18-07/27/kiki-challenge.jpg

Kiki Challenge nedir?

Sosyal medya fenomeni Shiggy'nin başlattığı akım kısa sürede büyük bir ilgi gördü. Hareket halindeki araçlarından inip dans etmeye başlayan insanlar, videoya aldıkları bu görüntüleri takipçileri ile paylaşıyorlar. Masum gibi görünse de trafik içerisinde yapıldığı zaman oldukça tehlikeli olan bu akıma dünya üzerinden pek çok insan dahil oldu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin