Serdar Ortaç: "Chloe'nin dizi, filmde oynamasını istiyorum."

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bir etkinlik gittiği için Çeşme'de kendisine yöneltilen soruları yanıtladı ve eşi Chloe ile ilgili merak uyandırıcı açıklamalarda bulundu...

Nurşah
27 Temmuz 2018 - 12:27
Magazin

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de düzenlenen bir etkinliğe katılan Serdar Ortaç ve eşi Chloe, objektiflere yakalanınca kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı. 48 yaşındaki başarılı şarkıcı Serdar Ortaç, eşi ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu...

18-07/27/serdar-ortac-chloe-1532682932.jpg

 "Chloe'nin dizi, filmde oynamasını istiyorum."

Çeşme'de objektiflere yakalanan Serdar Ortaç, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı... Türk popunun sevilen ismi, 2014 yılında evlendiği eşi Chloe Loughnan'ın niçin dizi veya filmlerde rol almadığına ilişkin soruya da bakın ne yanıt verdi:

"Ben Chloe'nin dizi, filmde oynamasını istiyorum. Türkçesi de güzel. Hanım, hep 'zamanı var' diyor. Kaç tane teklif geldi. Onun aksanı yok. Dümdüz Türkçe konuşuyor. Millet şok oluyor. Kick boks da yapıyor. Koydu mu oturtur."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin