Berk Oktay'ın çıplak fotoğraflarını basına sızdıran kişi belli oldu... Şok isim kim?

Geçtiğimiz günlerde çıplak fotoğraflarının basına sızdırılması ile zor zamanlar geçiren Berk Oktay, fotoğrafları kimin yayınlandığını öğrendi! Hiç tahmin edilmeyen bu kişi kim?

Nurşah
27 Temmuz 2018 - 13:00
Magazin

Çıplak fotoğraflarını basına sızdıran kişinin kimliğinin bulunmasına dair İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran Berk Oktay, en sonunda bu kişinin kim olduğunu öğrendi... Olayla ilgili gelişmeler Berk Oktay'ın avukatı Serdar Öktem tarafından duyuruldu!

18-07/27/berk-oktay-fotograflar.jpg

“Sonucun böyle çıkabileceğini hayal edemezdik."

Berk Oktay, geçtiğimiz aylarda müstehcen fotoğraflarının boşanma aşamasında olduğu eşinin Instagram hesabı üzerinden yayılması ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncunun eşi Merve Şarapçıoğlu ise hesabının hacklendiğini belirtmişti... Basına sızan fotoğrafların ardından oldukça moralsiz günler geçiren Berk Oktay, en sonunda gerçeği öğrendi... Sözcü'nun paylaştığı habere göre ünlü oyuncunun avukatı Serdar Öktem konu ile ilgili şunları söyledi:

Sonucun böyle çıkabileceğini hayal edemezdik. Savcılığın başlattığı soruşturma çerçevesinde siber şube, fotoğrafların yayıldığı bilgisayarların IP numaralarının boşanmak üzere olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu, Şarapçıoğlu'nun annesi ve çalıştığı iş yerinin numaraları olduğunu açığa çıkardı. Bu bilgiyi öğrenmiş bulunmaktayız

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin