Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni oyuncusu kim?

TRT 1 ekranlarının sevilen aile komedisi dizisi Ege'nin Hamsisi'ne gelecek bölümde yeni bir oyuncu katılacak... Bekir Kuru karakteri hakkında!

Nurşah
27 Temmuz 2018 - 15:21
Gündem

Trt 1 ekranlarında her pazartesi günü yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Ege'nin Hamsisi dizisine gelecek bölümde yeni oyuncu katılacak! Sevilen dizinin yeni karakteri Bekir Kuru kimdir, hangi oyuncu tarafından canlandırılıyor?

18-07/27/egenin-hamsisi-bekir-kuru.jpg

Ege'nin Hamsisi Bekir Kuru kimdir?

Müzisyen ve şarkıcı olan Bekir Kuru, kayınvalidesi ve kayınpederinin çay bahçesinde yaz akşamları şarkı söyleyerek para kazanıyor. Zengin olmak, karısı ve oğluna rahat bir hayat sürdürebilmek için her gün kafasında farklı planlar kuran Bekir Kuru, Ege'nin Hamsisi dizisine oldukça renk getirecek gibi görünüyor!

Ege'nin Hamsisi dizisinde Bekir Kuru karakteri Cem Cücenoğlu tarafından canlandırılıyor... 

18-07/27/egenin-hamsisi-cem-cucenoglu.jpg

Cem Cücenoğlu kimdir?

42 yaşındaki sevilen oyuncuyu son olarak Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Şevkat Yerimdar adlı dizi ile izledik... Poyraz Karayel, Yabancı Damat, Deliyürek gibi sevilen televizyon dizilerinde yer alan Cem Cücenoğlu, Ege'nin Hamsisi'nde canlandıracağı Bekir Kuru karakteri ile ilgili olarak çok mutlu olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi:

Hayatımda ilk kez gerçek mesleğimi canlandırma şansı buldum. Hem oyuncu hem de müzisyenim, Piyano bölümü mezunuyum. Bekir Kuru da çay bahçesinde müzisyenlik yapıyor. İç güveyi olarak karısının ailesiyle birlikte yaşayan Bekir çok samimi, içten, dürüst sevecen bir karakter. Ben her geçen daha çok sevileceğine inanıyorum. Bu dizide müzisyenlik yapmak da beni çok heyecanlandırdı, birbirinden güzel Ege türkülerini okuyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin