Birkan Sokullu'dan Yaşamayanlar açıklaması!

Merakla beklenen ilk Türk vampir dizisi Yaşamayanlar'da yer alan Birkan Sokullu, yeni dizi hakkında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu!

Nurşah
06 Ağustos 2018 - 11:40
Magazin

Türk televizyon tarihinde bir ilk gerçekleşecek ve ilk yerli yapımı vampir dizimiz izleyicilerle buluşacak... Ortaya atıldığı ilk günden beri büyük bir merakla beklenen Yaşamayanlar dizinin başrol oyuncularından Birkan Sokullu, yeni dizileri ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu!

18-08/06/birkan-sokullu-yasamayanlar.jpg

"İlk kez ülkede böyle cesur bir işin yapılıyor olması heyecan verici."

Son olarak Show Tv'de yayınlanan Yüz Yüze ile ekranlarda gördüğümüz Birkan Sokullu, Yaşamayanlar adlı internet dizisinde de Numel karakterini canlandıracak. Vampir dizisi tutkunlarına büyük bir heyecan yaşatan ve merakla beklenen dizi hakkında Milliyet'e çeşitli açıklamalar yapan Birkan Sokullu şunları söyledi:

“İlk kez ülkede böyle cesur bir işin yapılıyor olması heyecan verici. Seyirciye çok iyi görsellikte bir iş izleteceğimizi tahmin ediyorum. Henüz ben de birkaç sahne haricinde diziyi izlemedim. Fakat şunu söyleyeyim; görsel anlamda seyirci tatmin olacaktır. Güzel bir senaryomuz, iyi bir yönetmenimiz, iyi bir oyuncu topluluğu ve iyi yazılmış karakterler var. Bu parçalar birleştiğinde ortaya güzel bir iş çıkacağını düşünüyorum. Bir oyuncu olarak kariyerimde bu tarzda bir işin olması fikri beni heyecanlandırdı.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin