Hazal Subaşı'nın yeni dizisi belli oldu!

Adını Sen koy adlı günlük dizi ile yıldızı parlayan Hazal Subaşı yeni dizisi ile önümüzdeki sezon ekranlarda olacak!

Nurşah
06 Ağustos 2018 - 15:13
Magazin

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Adını Sen Koy adlı dizide canlandırdığı Zehra karakteri ile büyük bir beğeni toplayan Hazal Subaşı yeni dizisi ile yeni sezonda ekranlarda olacak! Hazal Subaşı hangi dizi ile anlaştı?

18-08/06/hazal-subasi-yeni-dizi.jpg

Hazal Şubaşı yeni dizisi ile Kanal D ekranlarında!

Star Tv'nin çok sevilen günlük dizisinde rol alan Hazal Subaşı, geçtiğimiz günlerde yeni projelere imkan verebilmek adına diziden ayrıldığını açıklamıştı. Aradan geçen günlerin ardından sevilen oyuncunun yeni dizisi belli oldu...

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Esra Bilçin'in yer aldığı Bir Umut Yeter ile anlaşan Hazal Subaşı, dizide Tolgahan Sayışman'ın canlandıracağı Yılmaz karakterinin eşi Elif'i canlandıracak. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin