Sıfır Bir dizisinde Gazapizm rüzgarı esecek!

Fenomen haline gelen Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da dizisinin gelecek bölümünde Gazapizm'i izleyeceğiz...

Nurşah
06 Ağustos 2018 - 15:48
Magazin

Sıfır Bir dizisi 4. sezonu ile izleyiciden büyük bir beğeni toplamaya devam ediyor. İlgiyle takip edilen dizinin gelecek bölümünde bir de sürpriz bir konuk yer alacak! "Heyecanı Yok" şarkısı ile müzik listelerine etkileyici bir giriş yapan Gazapizm Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da dizisinde kendisini gösterecek!

18-08/06/sifir-bir-gazapizm.jpg

 Gazapizm Sıfır Bir'de!

Sevilen şarkılara imza atan Gazapizm Sıfır Bir dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak. Savaş ve ekibinin, uyuşturucu ve kadın ticaretine karşı başlattıkları mücadeleyi konu alan dizinin ilerleyen bölümlerinde sevilen isim Gazapizm'i bu mücadelenin tam ortasında göreceğiz. Adana'ya mahkum bir arkadaşını görmek amacıyla İzmir'den gelen Kürmi karakterine hayat verecek olan Gazapizm lakaplı Anıl Acar, diziye farklı bir soluk katacak gibi görünüyor.

Kısa sürede bir fenomen haline gelen ve özellikle sosyal medyada büyük yankılar uyandıran Sıfır Bir yeni bölümü ile 9 Ağustos Perşembe günü saatler tam 19.01'de izleyici karşısında olacak! Heyecan dolu yeni bölümü kaçırmayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin