The Twilight Zone (Alacakaranlık Kuşağı) dizisinin yeni versiyonundan müjdeli haber!

CBS All Access'in geçtiğimiz yıl duyurduğu The Twilight Zone yeniden çevrim projesinden uzun aradan sonra bir haber geldi.

Volkan Küçükel
06 Ağustos 2018 - 22:38
Kültür Sanat

CBS'in dijital platformu olarak yayın hayatını sürdüren CBS All Access atılımlarını sürdürüyor.

Hatırlanacağı üzere TRT ekranlarında Alacakaranlık Kuşağı ismiyle yayınlanan kült televizyon dizisi "The Twilight Zone"un yeni bölümleri için çalışmalara başlandığı geçtiğimiz sonbahar döneminde CBS Corp. CEO'su Leslie Moonves tarafından duyurulmuş, birkaç ay sonra ise iş resmiyete dökülüp projenin yaratıcı ekibi hakkında bilgi verilmişti.

18-08/07/the-twilight-zone-yeniden-cevrim.jpg

Ancak o günden bu yana yeni Twilight Zone projesi hakkında bir bilgi akışı olmadı.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

CBS Television Studios, Jordan Peele'nin Monkeypaw Productions'ı ve Simon Kinberg'in Genre Films'i ortak yapımcılığında hazırlanan dizide Jordan Peele, Simon Kinberg ve Marco Ramirez (Sons of Anarchy, Daredevil, The Defenders) ilk bölüm için iş birliği yaparken ayrıca projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Deadline'ın geçtiğimiz gün CBS All Access Başkanı/Operasyon Direktörü Marc DeBevoise ve Orijinal İçerikler Başkan Yardımcısı Julie McNamara ile Televizyon Eleştirmenleri Derneği etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği kapsamlı röportajda The Twilight Zone projesine de değinildi.

THE TWILIGHT ZONE ÇEKİMLERİ YAKIN BİR ZAMANDA BAŞLIYOR!

Projenin durumunun sorulması üzerine McNamara "10 bölümlük bir sezonun genel çerçevesi, ana hatları, senaryoları ve çeşitli aşamalarının sürdürüldüğü bir yazar odamız var. Yolumuzda gayet iyi gidiyoruz ve önümüzdeki birkaç ay içinde prodüksiyon sürecine başlamış olacağız" şeklinde konuşurken 2019 senesi içinde diziyi izleyebileceğimizin işaretlerini verdi.

18-08/07/the-twilight-zone-yeniden-cevrim-cbs-all-access.jpg

Rod Serling tarafından yaratılan ve 1959-1964 yılları arasında 156 bölüm boyunca CBS ekranlarında yayınlanan The Twilight Zone'un orijinal versiyonu CBS All Access yayın akışında bulunuyor.

Orijinal seride bilim-kurgu ve korku öğeleriyle benzenmiş öykülerde tanıdık ya da yükselişe geçme aşamasındaki Buster Keaton, Burgess Meredith, Dennis Hopper, Elizabeth Montgomery, Leonard Nimoy, Robert Redford ve William Shatner gibi çeşitli oyuncuları izleme fırsatı bulmuştuk.

Projeyle ilgili yakın bir zamanda oyuncu kadrosu haberlerinin gelmeye başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin