The Twilight Zone (Alacakaranlık Kuşağı) yeni bölümleriyle geri dönüş hazırlığında!

Bir döneme damgasını vuran Alacakaranlık Kuşağı dizisi CBS All Access platformunda yeniden canlanıyor.

Volkan Küçükel
03 Kasım 2017 - 15:31
Gündem

Hikayesi Star Trek: The Original Series'in 10 yıl öncesinde geçen yeni Star Trek: Discovery dizisini ekranlara getirerek dikkat çeken CBS'in dijital platformu CBS All Access bu kez bir başka efsaneyi daha diriltmeye hazırlanıyor!

Ülkemizde geçmiş dönemde TRT ekranlarında Alacakaranlık Kuşağı ismiyle yayınlanan kült televizyon dizisi "The Twilight Zone"un yeni bölümlerinin planlandığı haberi bizzat CBS Corp. CEO'su Leslie Moonves tarafından verildi.

Projeyle ilgili detaylar şimdi saklı. Yeni Twilight Zone dizisinde yaratıcı ekipte kimlerin yer alacağı ya da bölümlerin ne zaman izlenebileceği konusunda yakın bir zamanda resmi bilgi akışının başlaması bekleniyor.

17-11/03/the-twilight-zone-reboot.jpg

KULİSLERDE KONUŞULAN O İSİMLER

Ancak kulislerde şimdiden konuşulan isimler var. The Hollywood Reporter'ın kaynaklarına göre CBS, proje için son dönemin dikkat çekici gerilim filmlerinden biri olan Get Out'un senaristi Jordan Peele ile görüşmelere başlamış durumda.

Yapım şirketi Konkeypaw aracılığıyla projenin yürütücü yapımcılığını üstlenmesi beklenen Peele'nin yanında Marc Ramirez'in (Daredevil, Sons of Anarchy) yazar ve showrunner olarak dümenin başına geçmesi planlanıyor. CBS cephesinden bu iddialarla ilgili şimdilik bir yorum gelmiş değil.

17-11/03/the-twilight-zone-cbs-all-access.jpg

Rod Serling tarafından yaratılan ve 1959-64 seneleri arasında 156 bölüm boyunca CBS ekranlarında yayınlanan The Twilight Zone'un orijinali şu sıralar CBS All Access takipçilerine sunulmakta.

Orijinal seride bilim-kurgu ve korku öğeleriyle benzenmiş hikayelerde bilindik ya da yükselişe geçme aşamasındaki Buster Keaton, Burgess Meredith, Dennis Hopper, Elizabeth Montgomery, Leonard Nimoy, Robert Redford ve William Shatner gibi çeşitli oyuncuları izleme fırsatı bulmuştuk.

The Twilight Zone, ekran macerasını sonlandırmasının ardından iki kez daha televizyon ekranlarında dirilmişti. İlk deneme 1986 senesinde yine CBS ekranlarında başlayarak 110 bölüm sürmüş, ardından 2002'de UPN'deki serüven 43 bölüm devam etmişti.

Alacakaranlık Kuşağı'nın yeni bölümleri için şimdiden sabırsızlanıyoruz. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

"The Twilight Zone (1959)" - CBS Intro:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin