Bizim Hikaye Barış cezaevinde bıçaklandı! 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye'de Barış cezaevinde çıkan bir kargaşa esnasında bıçaklandı... Dizinin sevilen karakteri ölecek mi?

Nurşah
08 Mart 2019 - 10:18
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarında ilgiyle takip edilen dizi dün akşam 60. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizinin final sahnesinde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyordu. Bizim Hikaye'nin Barış'ı cezaevinde çıkan bir kargaşa esnasında bıçaklandı! Burak Deniz diziden ayrılıyor mu?

 19-03/08/bizim-hikaye-baris-bicaklandi.jpg

Bizim Hikaye Barış ölecek mi?

Nihal'in planı ile hapse giren Barış, tam da hapisten çıkma kararı gelmişken kötü bir olay yaşadı. Cezaevinden çıkma hazırlıkları yaptığı sırada kendisi ile ilgili olmayan bir tartışmayı durdurmaya çalışırken talihsiz bir şekilde bıçaklandı...

Dizinin ekrana gelen son sahnesinde Filiz mutlulukla onu almak için yola çıkarken Barış'ın kanlar içerisinde yere yığıldığını izledik. Şimdi ise izleyiciler Barış'ın bu olaydan sağ kurtulup kurtulmayacağını merakla beklemeye başladılar. Bu sorunun cevabı ise ekrana gelecek olan 61. bölümde belli olacak!

Bizim Hikaye 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz....

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin